Clarins predstavlja Masvelt Advanced, kremu za napredno oblikovanje tela

Clarins predstavlja Masvelt Advanced, kremu za napredno oblikovanje tela

Clarins je porodična francuska multinacionalna kozmetička kompanija, koju je u Parizu 1954. godine osnovao Žak Kurten-Klaren. Pored proizvodnje i prodaje kozmetike, proizvoda za negu kože i parfema, Clarins takođe posluje u oblasti velnesa i banja. Clarins proizvodi dostupni su u preko 150 zemalja i vrhunskim robnim kućama, kao i odabranim maloprodajnim objektima, a predstavljaju jedan od luksuznih brendova za negu kože u Evropi. Iako se više od 95% svojih proizvoda izvozi širom sveta, oni su formulisani i dizajnirani u Clarins laboratorijama u Francuskoj.

 

Ove godine Clarins je predstavio kultnu, veoma efikasnu kremu za telo koja pruža trostruko delovanje mršavljenja, učvršćivanja i oblikovanja. Masvelt Advanced je krema za napredno oblikovanje tela, koja se bori protiv otpornih masti usporavajući njihovo kretanje do masnih ćelija, a kako bi se ograničilo skladištenje novih masti. Takođe Masvelt krema za telo promoviše i ubrzava uklanjanje viška masti. Ekstrakt arktičkog fermenta koji se koristi u formuli poseduje ciljana svojstva protiv skladištenja koja deluju sa nekoliko komplementarnih mehanizama. Sve prirodnija formula sadrži 96% prirodnih sastojaka.

Clarins Masvelt Advanced krema za telo

Arktički okean je morao da se istraži na dubini većoj od 2.700 metara kako bi se pronašao vredan arktički ferment: prirodni postbiotik koji je potom kultivisan biotehnologijom i iz kojeg bi se mogao razviti izuzetno efikasan ekstrakt. Clarins Masvelt Advanced vidljivo konturiše, učvršćuje i hidrira telo sa naprednom kremom trostrukog dejstva. Prožeta snažnim biljnim ekstraktima, hranljiva formula vidljivo oblikuje i definiše telo za vitkiju siluetu savremenog izgleda. Nakon upotrebe proizvoda, koža je čvršća, glatkija, intenzivno hidrirana, meka i svilenkasta. Ujedno, bore su izglađene, a figura redefinisana, dok su ruke tanje, kao i kukovi, kolena, stomak i struk.

 

Klinički rezultati nakon upotrebe proizvoda potvrdili su¹:

- 97% žena je otkrilo da im je koža hidrirana odmah nakon nanošenja kreme

- 91% žena je otkrilo da im je koža vidno zategnutija i glatkija, kao da je podignuta

¹Potrošački test na 90 žena nakon 28 dana upotrebe proizvoda.

Izvor: Clarins.

 

Clarins Masvelt Advanced krema se nanosi na stomak, struk, bokove, ruke, kao i na kolena. Na stomaku, struku i bokovima koža se čvrsto masira i to celo područje kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu, pomerajući se odozdo prema gore i koristeći naizmenične pesnice. Na rukama krema se nanosi od ručnih zglobova do nadlaktica, a zatim čvrsto umasira na svaku ruku zatvorenom pesnicom, koncentrišući se na unutrašnjost nadlaktica. Na kolenima Masvelt Advanced se nanosi odozdo prema gore, uključujući zadnje strane kolena, a zatim čvrsto umasira u kožu naizmeničnim pesnicama. Uz upotrebu kreme za telo uvek se preporučuje uravnotežena zdrava ishrana, kao i redovna fizička aktivnost.

 

Clarins Masvelt Advanced kremu za telo moguće je poručiti u Apothecary internet drogeriji.

Proizvod dodat za upoređivanje