Ponovna dostupnost kupovine proizvoda i unapređenje Apothecary sajta

Ponovna dostupnost kupovine proizvoda i unapređenje Apothecary sajta

Nakon završetka planiranog unapređenja Apothecary sajta, a koji je trajao u periodu od 13. septembra do 22. septembra 2023. godine, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je Apothecary sajt ponovo dostupan, kao i mogućnost naručivanja i kupovine proizvoda. Tokom planiranih radova na unapređenju sajta radili smo na povećanju prostora za dolazak novih proizvoda, a ujedno smo prešli i na novu verziju e-commerce platforme, gde ispunjavamo svoju obavezu da redovno vršimo softverska ažuriranja sistema radi očuvanja bezbednosti i zaštite svih sistema i podataka.

 

 

Apothecary je nastavio dalje tehnički da unapređuje hosting svog sajta u okviru novih servera u Tier-3 data centrima, a gde ćemo nastaviti da koristimo hosting usluge agencije Foster + Svensson, EUnet Hosting i Mainstream Public Cloud Services počev od 01.12.2023. godine. Kako su nam prioritet bezbednost kupovine i sigurnost kupaca, vodimo računa da su serveri na kojima se nalazi Apothecary sajt u modernim Tier-3 data centrima koji predstavljaju najsavremeniji i najviši nivo usluga sa visokom garantovanom dostupnošću tokom 24 časa. Naša platforma uvek ima poslednje verzije softvera i sigurnosna ažuriranja, a na kojima smo takođe radili tokom navedenog perioda. Kada je reč o zaštiti podataka i privatnosti, svi serveri na kojima se nalazi Apothecary sajt se nalaze u Srbiji (u Beogradu i u Kragujevcu), što ih čini potpuno usklađenim sa lokalnim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, kao i Evropskim zakonima u oblasti GDPR-a koji regulišu zaštitu i čuvanje privatnih podataka korisnika. Apothecary koristi unapređene servere kompanija Foster + Svensson, EUnet i Mainstream Public Cloud Services koji imaju kontinuiran „uptime“ i sa unapređenom infrastrukturom, koju karakterišu sigurnost, povećana brzina, kao i stabilni SSD i Cloud servere.

 

Naši interni sistemi su takođe unapređeni, s ciljem da što lakše obrađujemo primljene porudžbine, da nam je povezanost s bankama i transakcijama još jednostavnija, ali i kako bismo bili u mogućnosti da nastavimo da pratimo porudžbine koje šaljemo kurirskom službom. Naše integrisano rešenje obezbeđuje nam lakši uvid i administraciju u primljene porudžbine, praćenje statusa pošiljaka, kao i njihovu isporuku. Ujedno, naš sistem je sada nadograđen tako da kupci koji naručuju proizvode, a koji ih ne preuzimaju niti zapravo imaju želju za njihovom stvarnom kupovinom, automatski budu blokirani za dalje buduće eventualne kupovine, jer se prema našim Uslovima korišćenja i prodaje ovakve aktivnosti smatraju zlonamernim.

 

Pored radova na novoj verziji softverskog rešenja e-commerce platforme, kao i internih sistema, Apothecary je nastavio dalje da nadograđuje i kompjutersku opremu na kojoj radimo, a koja podrazumeva Apple iMac računare koji su povezani s internim i odvojenim kor rešenjem koje zovemo „Brain“ i koji zajedno čine naš jedinstveni zatvoreni ekosistem.

 

Apothecary teži da bude predvodnik u industriji i da ukaže na primer dobre poslovne prakse kojom se kupcima u Srbiji omogućava transparentnost pri kupovini. Pored toga, ostajemo kompletno posvećeni unapređenju e-commerce usluga u Srbiji u sklopu svoje internet drogerije, gde na jasan i jednostavan način predstavljamo proizvode, ali i brinemo o svojim kupcima od prvog kontakta s nama, pa do trenutka isporuke proizvoda na adresu. Želimo da ukažemo na važnost poštovanja svojih kupaca bez obzira na visinu porudžbine i to kroz odnos koji gradimo preko našeg sajta, društvenih mreža, kao i kroz kompletnu komunikaciju koju ostvarimo s našim kupcima. Smatramo da svi zaslužujemo malo lepši život i zbog toga se aktivno uključujemo i pridružujemo inicijativama koje kao rezultat imaju kvalitetniji odnos ka kupcima i njihovo veće poštovanje. Za nas je to osnovni standard koji želimo da bude usvojen i primenjen i u Srbiji kako bi što više transakcija ostalo u našoj zemlji, a samim tim doprinelo daljem rastu i razvoju zemlje i našeg društva uopšte.

 

Apothecary je nastao 2020. godine od strane marketinške agencije Foster + Svensson u vreme pandemije virusa COVID-19, kada je postojala ograničena mogućnost kretanja i društvenog povezivanja. E-commerce platforma, prvenstveno kreirana za potrebe klijenata iz farmaceutske industrije evoluirala je od proizvoda agencije i konceptualnog dizajna do potpuno operativne internet prodavnice i nezavisno registrovane drogerije. U veoma kratkom roku, Apothecary se pozicionirao kao onlajn drogerija fokusirana na ponudu vrhunskih proizvoda za lepši život, odnosno na pravu premijum drogeriju. To je bio pravi trenutak u kojem je agencija prikazala u operativnom primeru da ne samo da može da razvije e-commerce platformu, već čitavo elektronsko poslovanje čime je sa reči prešla na dela i u potpunosti shvatila sve prednosti i izazove elektronske trgovine, marketinga i postavljanja novog brenda na tržište.

 

 

Početkom 2023. godine Apothecary je dobio e-Trustmark Oznaku poverenja koja potvrđuje da je pred vama pouzdan trgovac. Vrlo smo ponosni i zahvalni što smo prošli rigorozan proces sertifikacije i zaslužili nacionalnu oznaku poverenja u elektronskoj trgovini koju smo ponosno istakli na naš sajt. Svojim kupcima Apothecary nudi mogućnost poručivanja i kupovine proizvoda kako gotovinom pouzećem prilikom dostave proizvoda na željenu adresu, a u saradnji s našim partnerom Poštom Srbije, tako i svim platnim karticama izdatim u Srbiji i inostranstvu kao što su Visa, Mastercard, Maestro, AmericanExpress i DinaCard, a uz pomoć Banca Intesa e-commerce rešenja, dodatnih zaštita Mastercard Secure i Visa Secure, kao i tehničke integracije i dizajn za koju je zadužena agencija Foster + Svensson.

 

Mi u Apothecary drogeriji smatramo da možemo još više da ponudimo našim kupcima. Iako smo obećali da će radovi na unapređenju Apothecary sajta trajati do 23. septembra, drago nam je što smo uspeli da ispunimo dato obećanje i završimo s radovima dan ranije. Zahvaljujemo se na razumevanju i poseti sajtu tokom njegovog unapređenja, i čvrsto verujemo da ćete nastaviti i dalje da posećujete i kupujete u Apothecary drogeriji.

Proizvod dodat za upoređivanje