Estée Lauder predstavlja novi Rescue Solution serum kao dodatak režimu nege kože lica

Estée Lauder predstavlja novi Rescue Solution serum kao dodatak režimu nege kože lica

Kao dodatak Advanced Night Repair liniji proizvoda, Estée Lauder predstavlja Rescue Solution, serum koji umiruje izgled iritacije i crvenile kože lica. Ovaj serum namenjen je kao SOS signal za kožu lica koja je pod stresom, a hidrira je i umiruje ekskluzivnim Tripeptidom-32 i 15% bifidus fermenta. Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution idealna je podloga za nagrađivani Synchronized Multi-Recovery Complex koji donosi sedam prednosti za obnavljanje kože lica, a takođe sadrži ekskluzivni Tripeptid-32, hijaluronsku kiselinu i vitamin E, kako bi koža lica izgledala čvršća, puna i blistavija.

 

  

Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Serum ima tečnu teksturu koja se brzo upija idealna je za krhku, ranjivu kožu lica. Ovo rešenje ostavlja kožu smirenom, hidriranom i podatnom, dok izgleda svetlije i blistavije. Istaknuti sastojci su bifidus ferment koji se bori protiv pojave osetljivosti, umirujući ekstrakt kvasca koji vidljivo smanjuje crvenilo kože, kao i ekskluzivni peptidi i antioksidansi koji podržavaju dnevni i noćni ritam zaštite kože lica.

 

Klinički rezultati nakon upotrebe Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue seruma¹:

- izgled crvenila kože lica je smanjen za 48%

- za samo 1 sat koža lica je postala manje reaktivna

  

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex je napredni serum u borbi protiv svih znakova starenja kože lica. Zahvaljujući izuzetno moćnom kompleksu za oporavak stimuliše prirodnu sinhronizaciju kože svojstvenog oporavka u toku noći, dok je danju intenzivno hidrira, štiti i jača. Tekstura je bez ulja i dodatih mirisa, a odgovara svim tipovima kože, čak i masnoj i osetljivoj. Koža izgleda glatko, nežnije, blistavije i mlađe. Estée Lauder Advanced Night Repair brzo upijajući serum smanjuje pojavu višestrukih znakova starenja. Koža je glađa, blistavija, odmornija i čvršća. Nova formula smanjuje izgled proširenih pora, pruža 8 sati antioksidansne zaštite, daje 72 sata hidratacije.

 

U Apothecary drogeriji oba proizvoda je moguće pronaći u vidu Estée Lauder Advanced Night Repair Essential seta koji se sastoji od proizvoda Advanced Night Repair Rescue Solution 20ml i Synchronized Multi-Recovery Complex 30ml. Takođe, ove proizvode je moguće kupiti i pojedinačno, odnosno van seta, u vidu Advanced Night Repair Rescue Serum 20ml, kao i Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex u veličinama od 20ml30ml50ml2x50ml i čak 75ml.

 

 

¹Kliničko testiranje Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue seruma na 25 žena koje je mereno tokom 150 minuta u odnosu na netretiranu kontrolnu grupu pokazalo je ove rezultate.

Izvor i fotografije: Estée Lauder.

Proizvod dodat za upoređivanje