Revolucionarni Color Wow proizvodi za negu i stilizovanje kose u Apothecary drogeriji

Revolucionarni Color Wow proizvodi za negu i stilizovanje kose u Apothecary drogeriji

Color Wow se ističe kao revolucionarni brend za negu i stilizovanje kose, koji se izrazito razlikuje od ostalih u industriji. Funkcionišući kao budna „policija sastojaka“ u oblasti boje za kosu, Color Wow preuzima vođstvo tako što je prvi koji je eliminisao „koruptore boja“ koji su obično prisutni u većini proizvoda za negu kose i stilizovanja. S posvećenošću očuvanju integriteta boje kose, Color Wow je pažljivo identifikovao i zabranio preko 70 sastojaka za koje je poznato da blede i menjaju boju kose. Svaka Color Wow formula je revolucionarna, tehnologija je napravljena u Color Wow laboratorijama i posebno dizajnirana za rešavanje nerešenih problema za stiliste, frizere i njihove klijente.

 

Color Wow brend se pridržava strogih standarda, plasirajući proizvod na tržište samo ako predstavlja značajno poboljšanje ili se bavi nerešenim problemom. Pored inovacija, Color Wow osigurava da su njihovi proizvodi bezbedni i efikasni, dajući rezultate koji su zaista transformativni i često prkose verovanju. Važno je napomenuti da Color Wow zadržava stav “bez okrutnosti”, ne vrši testiranje na životinjama i isključuje štetne elemente kao što su parabeni, sulfati i drugi toksični sastojci iz svojih formulacija. Većina proizvoda koje Color Wow napravi su bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana, dok pojedini proizvodi sadrže manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe, većina proizvoda je veganska i bez glutena, dok ambalaža proizvoda dolazi u formatu koji može da se reciklira.

 

Color Wow se fokusira na jednu i samo jednu stvar, rešavanje najtežih problema s kosom i postizanjem WOW faktora nakon upotrebe njihovih proizvoda. Bilo da se radi o zaštiti boje, kontroli kovrdžanja, loknama ili debljoj, punijoj kosi, prve formule brenda Color Wow zauvek su promenile igru u oblasti nege i stilizovanja kose, a nagrađene su sa preko 90 velikih nagrada za lepotu.

 

Jedna od karakteristika Color Wow proizvoda je i posvećenost korišćenju sastojaka najkvalitetnijeg naučnog materijala. Prilikom izrade proizvoda, brend se uvek trudi da pomera granice inovacija u oblasti nege i stilizovanja kose, istražujući nove sastojke i tehnologije, a kako bi konstantno radio na poboljšanju i usavršavanju svojih proizvoda i pružanju najboljih rezultata. Današnji standardi čiste lepote prilikom izrade proizvoda za ličnu negu ograničili su upotrebu nešto više od 30 sastojaka u Sjedinjenim Američkim Državama, i preko 1.400 u Evropskoj Uniji. Prilikom izrade svojih proizvoda Color Wow ih je sve zabranio i ne koristi ih u proizvodnjiu, a dodatno je identifikovao i zabranio još 70 sastojaka koji se obično nalaze u drugim formulama za negu kose koji mogu da potamne i promene boju kose, kao i da je učine beživotnom.

 

Color Wow u apothecary.rs drogeriji

 

Međutim, ne radi se samo o sastojcima koje je Color Wow eliminisao, već i o onima koje je dodao. Color Wow ima sopstvenu laboratoriju gde samostalno formuliše sve svoje tretmane i proizvode za kosu i stilizovanje. Posvećenost kvalitetu, bezbednosti proizvoda i efikasnosti izdvaja Color Wow i čini izborom od poverenja za entuzijaste koji ne prave kompromise kada je u pitanju nega kose. Formulacije proizvoda napravljene su pod budnim okom poznatog biohemičara, dr Džozefa Cincote (Dr. Joseph Cincotta), i rigoroznim procesom odobrenja Gejl Federiči (Gail Federici), koja je i osnovala Color Wow brend. Može potrajati mnogo godina i beskrajna ispitivanja da bi se novi proizvod pojavio na tržištu. Ključni kriterijumi su da proizvod mora da reši problem koji nikada nije rešen do sada ili, da mora da nadmaši sve druge proizvode. Kada se Gejl i dr Džozef okupe i krenu da prave formule za novi proizvod, oni ne prestaju sve dok to ne urade sve kako treba.

Jedan od direktora i ambasador brenda Color Wow je Kris Eplton (Chris Appleton), slavni stilista koji stoji potpisuje neke od kultnih seksi stilova poznatih osoba u svetu, a ujedno i dobitnik nagrada ispred Color Wow, uključujući i „Allure Best of Beauty“.

 

Apothecary vas poziva da istražite Color Wow proizvode klikom na OVAJ link, i otkrijete proizvde za neku i stilizovanje kose, kako tankih, ravnih, normalnih, tako i kovrdžavih i onih koji žele da imaju što lepše i bujnije lokne.

 

 

 

Fotografije: Color Wow.

 

Proizvod dodat za upoređivanje