Delovanje:
Grejne oštrice poseduju Gilletteove najnaprednije, najtanje i najfinije oštrice koje pružaju neverovatnu udobnost. GilletteLabs oštrice su dizajnirane posebno da stanu na dršku GilletteLabs Heated Razor (zagrejanog brijača) kako bi omogućio grejaču da dođe u kontakt s kožom, a da istovremeno pruža odlično brijanje. Četiri inteligentna toplotna senzora održavaju bezbednu, ujednačenu i konzistentnu toplotu tokom svakog poteza brijanja.

 

Ovaj set sadrži 8 GilletteLabs grejnih oštrica.

 

Način upotrebe:
Gillette Labs grejnu oštricu postaviti na GilletteLabs Heated Razor, a potom na vlažno lice, odnosno bradu, naneti penu ili gel za brijanje. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece. Imajte na umu da se samo GilletteLabs zamenske oštrice mogu koristiti sa GilletteLabs Heated Razor brijačem, dizajniranim isključivo za ovaj proizvod.

 

Sastav:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS(DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 8 komada

005680013994

Pregled

Napišite vaš komentar

GilletteLabs Heated Razor Blades (zamenske oštrice) 8 kom.

GilletteLabs grejane oštrice koriste se isključivo sa GilletteLabs Heated Razor (prvim zagrejanim brijačem na svetu), koji daje toplinu i osećaj toplog brijanja peškirom uz jednostavan pritisak na dugme. Dizajniran da transformiše brijanje iz svakodnevnog posla u prijatno i zadovoljavajuće iskustvo, grejana oštrica koristi revolucionarnu grejnu dršku kako bi obezbedila neprekidnu toplotu i udobnost tokom svakog poteza vašeg brijanja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje