Delovanje:
Inspiracija: LIBRE, francuska reč za "slobodno" odaje počast najopredeljnijoj vrednosti koju neguje YSL - slobodi. Sloboda da budeš svoja. Sloboda izbora. Bez kompromisa. Samo vaša pravila. Još od 1961. godine "sloboda" je bila motiv kroz koji je YSL oblačio ženu: žestoka, smela, autentična. Žena jaka poput okeanskih talasa koji se lome o obalu. Uz vatru koja gori u njenoj duši, poput plamena koji treperi na vetru i dajući joj snagu poput orla koji se probija kroz nebesko pronstranstvo.

 

Miris: Nova Eau de Parfum Intense linija unosi žestoku senzualnost u cvetni potpis LIBRE. Struktura originalne kompozicije LIBRE podržava tenziju koja je prisutna u svim YSL mirisima: tenziju između aromatične lavande iz Francuske i senzualnog apsolutnog cveta narandže iz Maroka. Eau de Parfum Intense nosi smelost topljenog cvetnog srca u kojem blistavi akord orhideje plamti senzualnošću. Miris otkriva kremaste i zadimljene aspekte pre razvijanja u drveno-ćilibarski miris koji glatku vanilu spaja i vodi u dubinu i intenzitet. Parfem su napravile glavne parfemdžije Anne Flipo i Carlos Benaim.

 

Gornje note: mandarina, bergamot, lavanda

Srednje note: jasmin sambac, cvet narandže, akord orhideje

Donje note: mahune tonke, vanila, amber, vetiver

 

Bočica: Prepoznatljiva bočica LIBRE dizajnirana je da odražava moćan karakter mirisa. Baš kao što je Yves Saint Laurent dizajnirao prvi smoking za žene. Intenzivnije nego ikad, boca je osvetljena gorućom bojom soka, nijansom između vatre i zlata. Uokviren oštrom siluetom bočice, miris je ukrašen prevelikim YSL logotipom u zlatnom obliku.

 

Kolekcija: Slobodno volite i pokažite svoju ljubav. Prepustite se LIBRE mirisu i podelite ga sa onima koji su za vas najposebniji. Luksuzni poklon, pogodan za sve posebne životne prilike.

 

Način primene:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LINALOOL, CITRONELLOL BENZYL SALICYLATE, LIMONENE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE METHYL ANTHRANILATE BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL ERANIOL, CITRAL, FARNESOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE,CI 15985/ YELLOW 6 CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 19140 / YELLOW 5 CI 14700 / RED 4.

 

Pakovanje: staklena bočica 30ml

005680010605

Pregled

Napišite vaš komentar

Libre Intense Eau De Parfum 30ml

Libre je prepoznatljiv parfem, a sada je još smeliji nego ikada. Libre prepoznatljivost. Još jača. Miris uvijen u tinjajuću skladnost orhideje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje