Delovanje:
Givenchy Irresistible održava miris blistave ruže, kao i prirodno neodoljive žene sa snažnim magnetnim šarmom. Svojim mirisom ona je blistava i uvlači u oslobađajući ples snažnim vibracijama. Za ovu ženu ples je život i poziva nas da se opustimo i otkrijemo ko smo zapravo mi. .

 

Gornje note ovog parfema su kruška i slez mošusa. Srednje note su ruža i iris, dok su donje note mošus i kedrovina.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi. Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas. Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Sastav:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Geraniol, Citronellol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Coumarin, Citral, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Bht, Ci 14700 (Red 4), Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 19140 (Yellow 5).

 

Pakovanje: 50ml

005680010811

Pregled

Napišite vaš komentar

Irresistible Eau de Parfum 50ml

Givenchy Irresistible je parfem koji će vas definitivno pozivati da se prepustite čulima mirisa. Ovaj cvetno-drveni i voćni miris poigrava se kontrastom između dva suprotna akorda - sočne ruže i blistavog plavog drveta.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje