Delovanje:
Prada Candy je luksuzan, gurmanski miris, koji prepušta čulima note kremasto belog mošusa, opojnog benzoina i karamele, a koji zajedno izazivaju zavidnost. Miris ove parfemske vode je sofisticiran, zavodljiv i ima ženstvenu kompoziciju. Jedinstveni i nezaboravni miris Prada Candy u potpunosti oličava Prada ženu današnjice. Ona je razigrana, smela, moćna i samouverena.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje (pre nanošenja proizvoda na stvari, testirajte kako se miris ponaša na malom uzorku kako biste sprečili eventualnu pojavu fleka):

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE, WATER, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZOPHENONE-3, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, ISOEUGENOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: staklena bočica 30ml

005680010907

Pregled

Napišite vaš komentar

Candy Eau de Parfum 30ml

Parfemska voda Prada Candy je razigrana i izaziva zavidnost, simbol je zadivljujuće ženstvenosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje