Delovanje:
Prada Candy Florale evoluira iz koncepta imaginarnog cveta kreiranog specijalno za Candy mirisnu notu. Naravno, Candy Florale ne može jednostavno imati bilo kakav cvetni miris. Njen fantazijski cvet mora da bude jedinstven, kao i da oličava njene brojne aspekte: lagana prozračnost mirisa daje blistavost u njoj, praćena nežnim puderastim notama koje odražavaju njenu prolećnu gracioznost. Poslednji šapat topline i meda odražava senzualnost Prada Candy Florale toaletne vode.

 

Ova toaletna voda je senzualna i predstavlja slatki ženski miris koji sadrži mešavinu cvetnih nota, prozračnosti i topline.

 

Porodica mirisa: Cvetna

Gornja nota:

Note limončela

Srednja nota: Note božura

Donja nota: Akord karamele

 

Od 1913. Prada je sinonim za najsavremeniji stil. Njen intelektualni univerzum kombinuje koncept, strukturu i sliku kroz kodove koji prevazilaze trendove. Njena moda prevazilazi proizvode, pretvarajući konceptualnost u univerzum koji je postao merilo za one koji se usuđuju da osporavaju konvencije fokusirane na eksperimentisanje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje (pre nanošenja proizvoda na stvari, testirajte kako se miris ponaša na malom uzorku kako biste sprečili eventualnu pojavu fleka):

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol Denat., Water, Fragrance, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylphenyl Methylpropional, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Eugenol, Farnesol, Ci 14700 (Red 4), Ci 17200 (Red 33), Ci 60730 (Ext. Violet 2).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: staklena bočica 50ml

005680010911

Pregled

Napišite vaš komentar

Candy Florale Eau de Toilette 50ml

Prada Candy Florale toaletna voda meša delikatnu slatkoću originalnog Pradinog Candy ženskog parfema sa prefinjenim cvetnim buketom božura, svetlim sorbeom od limončela i bogatim akordom karamele. Ovaj moderna cvetna toaletna voda je elegantna, lagana i senzualnog mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje