• Novo
    Prada Candy Kiss Eau de Parfum 30ml
    Prada Candy Kiss Eau de Parfum 30ml
    Prada Candy Kiss Eau de Parfum 30ml

Delovanje:
Kombinovan od Daniele Andrier pod kreativnim rukovodstvom Miuccia Prada, Prada Candy Kiss parfem se zadržava na koži kao mirisna melodija koja izaziva zavisnost. Polazna tačka je bila monokordna prisutnost mošusa, njegova prepoznatljiva čistoća i nežnost ostavljajući trag od gornjih do donjih nota. Evocirajući miris nežnog belog pamuka, mošus inkapsulira nosioca u senzualni oblak, prožet nijansama vanile i cveta narandže.

 

Prada Candy Kiss parfem otkriva svoju neponovljivu mekoću uz preveliku dozu mošusa, poput mirisa belog pamuka umotanog u raskošan cvet narandže i uglađene vanile. Ova kombinacija predstavlja vrlo privlačnu mošusnu orijentalnu parfemsku vodu.

 

Gornja nota: Cvet narandže Srednja nota: Vanila Osnovna nota: Beli mošus

 

Od 1913. Prada je sinonim za najsavremeniji stil. Njen intelektualni univerzum kombinuje koncept, strukturu i sliku kroz kodove koji prevazilaze trendove. Njena moda prevazilazi proizvode, pretvarajući konceptualnost u univerzum koji je postao merilo za one koji se usuđuju da osporavaju konvencije fokusirane na eksperimentisanje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje (pre nanošenja proizvoda na stvari, testirajte kako se miris ponaša na malom uzorku kako biste sprečili eventualnu pojavu fleka): Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku. Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper. Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe. Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol Denat. Water, Fragrance, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Citral, Ci 60730 (Ext. Violet 2).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: staklena bočica 30ml

005680010912

Pregled

Napišite vaš komentar

Candy Kiss Eau de Parfum 30ml

Evocirajući hiljade poljubaca, kultne usne otkrivaju novi aspekt Prada Candy ličnosti. I dalje ženstvena i zavodljiva, Prada Candy Kiss je šarmantnija i koketnija nego ikad.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo:

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje