Delovanje:
Prada Candy Night Eau de Parfum je prefinjeni, ali zadivljujući ženski parfem koji kombinuje svetlu gorku narandžu, blistav iris, zemljani pačuli i bogati kakao. Ovaj očaravajući parfem je sladak i senzualan sa neočekivanom smelošću da zaokruži miris. Prada Candy Night je misteriozni parfem sa senzualnim ženskim mirisom.

 

Uzimajući svoje tragove iz neonskog osvetljenja gradskih pejzaža i njihovih kaleidoskopskih užitaka, Prada Candy Night hvata neograničenu slobodu koja se može naći nakon mraka. Svetla, gorka narandžasta i živopisan aldehid irisa ubrizgavaju živu boju u srce pačulija, mošusa i zrna tonke. Zavodljiva uvertira bogatog absoluta kakaa osigurava neodoljivu dubinu ove parfemske vode.

 

Porodica mirisa: Cvetni Glavne note: Neroli, iris, gorka narandža Srce: Mahune tonke, vanila Donje note: Čokolada, pačuli

 

Od 1913. Prada je sinonim za najsavremeniji stil. Njen intelektualni univerzum kombinuje koncept, strukturu i sliku kroz kodove koji prevazilaze trendove. Njena moda prevazilazi proizvode, pretvarajući konceptualnost u univerzum koji je postao merilo za one koji se usuđuju da osporavaju konvencije fokusirane na eksperimentisanje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje (pre nanošenja proizvoda na stvari, testirajte kako se miris ponaša na malom uzorku kako biste sprečili eventualnu pojavu fleka): Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku. Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper. Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe. Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Linalool,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Citral, Ci 60730 (EXT. Violet 2), 80% Vol.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: staklena bočica 30ml

005680010914

Pregled

Napišite vaš komentar

Candy Night Eau de Parfum 30ml

Nova Prada Candy Night parfemska voda je senzualna i izaziva zavidnost. Ovaj parfem se otvara živopisnim, svežim notama nerolija i irisa, nasuprot notama gorke pomorandže. Srčane note zrna tonke i vanile dočaravaju prvi miris bombona. Na kraju, čokolada i pačuli dodaju senzualni dodir osnovnim notama. Candy Night je senzualni, zarazni i živahni miris: misterioznija i zavodljivija verzija prvog Candy Eau de Parfum.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje