Delovanje:
Armani My Way je napravljen od savesno dobijenih sastojaka koji oslikavaju penušavi cvetni miris. Bergamot iz Kalabrije i egipatski cvetovi narandže mešaju se sa svetlim cvetnim buketom tuberoze i jasmina, koji karakterišu ovaj miris. Kao dodatak mirisu živahna kedrovina sastaje se sa senzualnom vanilom i utešnim belim mošusima čime se kompletira nota Armany My Way parfemske vode.

 

Način upotrebe:
Nanesite parfem na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas. Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag. Parfem nanositi po potrebi.

 

Sastav:
Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methyl Anthranilate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Isoeugenol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Ci 17200 / Red 33, Ci 60730 / Ext. Violet 2.

 

Pakovanje:

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum 50ml

Giorgio Armani My Way Body Lotion 75ml

Giorgio Armani My Way Shower Gel 75ml

005680010977

Pregled

Napišite vaš komentar

My Way poklon set (Eau de Parfum 50ml + Body Lotion 75ml + Shower Gel 75ml)

Otkrijte My Way, novi ženski parfem koji potpisuje Giorgio Armani. Ova elegantna parfemska voda namenjena je ženi koja je spremna da proširi vidike i živi smislene susrete.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje