Delovanje:
Proslava slobode, ovaj smeli, a opet izrazito cvetni i ženstveni parfem je za one koji rade šta žele i usuđuju se da budu upravo ono što jesu. Rušeći granice i krčeći sopstveni put, ovaj ženski parfem inspirisan je smelim i slobodnim.

 

Cvet narandže predstavlja apsolutno srce ovog parfema. Uzgajan u regionima Rabat-Sale-Kenitra u Maroku i ručno ubran od strane žena, ovaj jedinstveno plemeniti cvet narandže kreirao je majstor parfimer Karlos Benaim kombinovanjem najraskošnijih, tinjajućih frakcija apsoluta.

 

Diva lavanda iz srca Francuske, je svežiji i cvetniji izraz esencije, ekskluzivno napravljen za Yves Saint Laurent. Održivi izvori, ručno ubrana stabljika i cvet se prvo destiluju parom, čime se dobija 100% prirodno eterično ulje. Ulje se zatim frakcioniše sa CO2, kako bi se sastavile samo najlepše frakcije.

 

Vanila Bourbon Pure Jungle Essence™ sa Madagaskara je održivo nabavljenja za YSL Libre parfem kroz program zajednice, uz premijum cenu plaćenu za najbolje kvalitete, a što omogućava povećanje prihoda uzgajivača za 25%. Tehnologija ekstrakcije ivice, Jungle Essence™, koja hvata punu, bogatu aromu mahune je jedna od glavnih karakteristika. Snažan i teksturiran, ovaj ekstrakt beleži jedinstven, sveže sazreli efekat zrna vanile sa balzamičnim tonovima.

 

Flašicu YSL Libre parfema karakteriše veliki zlatni logotip kasandre slobodno savijen i pripijen u staklo kao dragulj. Seksi zlatni lančići i asimetrični crni lakirani poklopac nalaze se na vrhu YSL Libre flašice.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, METHYL ANTHRANILATE, CITRONELLOL, CITRAL, ISOEUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL, CI 14700/RED 4, CI 19140/YELLOW 5, CI 60730/EXT. VIOLET 2.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 30ml

005680010983

Pregled

Napišite vaš komentar

Libre Eau De Parfum 30ml

Cvetni miris sa akordom lavande, cveta narandže i mošusa. YSL Libre Eau de Parfum je hrabar i cvetni ženski miris. Izraziti ženstveni miris za one koji žive po svojim pravilima. Esencija lavande iz Francuske kombinuje se sa senzualnošću marokanskog cveta narandže i smelom notom ekstrakta vanile za jedinstven dugotrajan miris.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje