Delovanje:
Beli cvet ukršten tamnim drvenim akordom. Givenchy L'Interdit Eau de Parfum je namenjen ženama, neustrašivi miris prožet frizurom slobode. Odvažno prelazite svoje granice i osećate se moćno na putu ka samootkriću. Sa svojom zabranjenom mešavinom belog cveća i tamnim akordom, L'Interdit Eau de Parfum predstavlja odlučan miris. Otkriva senzualni buket cveta narandže, jasmina i tuberoze. Nasuprot tome, zemljani tamni tonovi potiču iz vetivera i pačulija kako bi stvorili smelo zarazni i senzualni miris.

 

Bočica je omaž prvom parfemu Huberta de Givenchija, L’Interdit, iz 1957. godine. Moderna verzija vas usuđuje da sebi ništa ne zabranjujete i ne dopuštate nikakva pravila.

 

Doživite uzbuđenje zabranjenog uz L'Interdit, miris koji vas poziva da prkosite konvencijama i prihvatite svoju jedinstvenost. L’Interdit Eau de Parfum je poziv da prkosite konvencijama i prihvatite svoju individualnost. Beli cvetni buket parfema je isečen drvenim baznim notama, oslobađajući smeo, blistav trag koji je dugotrajan.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Citronellol, Geraniol, Bht, Benzyl Salicylate, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol, Citral, Coumarin, Benzyl Alcohol, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 17200 (Red 33), Ci 60730 (Ext. Violet 2).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 80ml

005680011045

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Interdit Eau de Parfum 80ml

L’Interdit Eau de Parfum je poziv da prkosite konvencijama i prihvatite individualnost. Beli cvetni buket parfema ispunjen je gornjim notama cveta narandže u kombinaciji sa jasminom i tuberozom. Kontrastne osnovne note drveta oslobađaju hrabar i dugotrajan svetleći trag.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje