Delovanje:
Najbesprekorniji cvetovi pomorandže daju svoju posebnu izjavu, njihove latice zrače bezbroj aspekata kultnog i opojnog cveta, L'Interdit. Od berbe koja je isključivo posvećena kući Givenchy, jedinstveni kvalitet ovog egipatskog cveta narandže izaziva jedinstvene mirisne trenutke i senzacije. Svaka boca sadrži najmanje sto cvetova, ručno ubranih sa najvećom pažnjom u martu 2020. godine. Givenchy ponovo posećuje ovaj višestruki cvet tražeći varijantu poznatu po svojoj posebnosti. U Egiptu, njegova kultivacija je zaista intimna, poverljiva stvar, u skladu sa strogim tradicijama predaka.

 

Nedaleko od okeana, smeštene u delti Nila, uspevaju egipatske narandže. Svake godine, između marta i aprila, njihova stabla se obrube u alabaster belo, dok su grane prekrivene cvetnim pupoljcima. Njihov miris, užareni i ljubazan, miluje vazduh obećavajući sunčane dane.

 

 

Za ovo ograničeno izdanje, Givenchy je dao prednost snabdevanju cvetom narandže iz ekološki odgovornog lanca. Ova sirovina dolazi od dobavljača koji je u Egiptu prepoznat po svojim akcijama u korist životne sredine. Givenchy podržava lokalne proizvođače u uspostavljanju održive poljoprivredne proizvodnje, uključujući koherentne mere za đubrenje zemljišta i ekonomično navodnjavanje vode na poljima. Ovaj ekskluzivni lanac takođe obezbeđuje uslove za poštovanje za žene i muškarce koji doprinose uzgoju ove izuzetne sirovine. Ovaj lanac redovno posećuje Givenchijev partner, posebno tokom berbe.

 

Kutija za ovo izdanje je dizajnirana da ograniči njen uticaj na životnu sredinu. Njene dimenzije su smanjene kako bi se dobilo 10% materijala, a karton dolazi iz ekološki odgovornih izvora koji imaju koristi od FSC sertifikata.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata. Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje: Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku. Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper. Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe. Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL), CITRATE, CI 14700 (RED 4), CI 47005 (YELLOW 10), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50ml

005680011052

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Interdit Édition Millésime Eau de Parfum 50ml (LIMITED EDITION)

Givenchy L'Interdit Édition Millésime Eau de Parfum je izuzetna interpretacija zabranjenog. Najbesprekorniji miris od egipatskih cvetova narandže daje svoju posebnu notu, dok ujedno zrači L'Interditovim kultnim i opojnim belim cvetovima. Ovaj egipatski cvet narandže, koji je plod berbe isključivo posvećen kući Givenchy, potiče iz ekološki odgovornog lanca. Svaka boca sadrži najmanje sto cvetova, ručno ubranih sa najvećom pažnjom još u martu 2020. godine. Ograničeno izdanje parfema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje