Delovanje:
Predoziranje mirisa tuberoze sudara se sa najslađom vanilom i slanim dodatkom pečenog susama. Vetiver i pačuli upotpunjuju parfemsku vodu svojom opojnom mešavinom dubokih, tamnih drvenih nota za prefinjen nagoveštaj sofisticiranosti. Opojna, intenzivna i raskošna zavisnost mirisa.

 

L'Interditova kultna boca je uvučena u podzemnu eleganciju. Crno lakirano umetničko delo koje priziva misteriozno i priziva zagonetno. Doživite uzbuđenje zabranjenog uz L'Interdit, miris koji vas poziva da prkosite konvencijama i prihvatite svoju jedinstvenost.

 

Moderna i suštinski couture, kultna boca L'Interdit je uvučena u podzemnu eleganciju. Crno lakirano umetničko delo primorava tajanstveno, priziva zamračeno. Traka od oniksa pričvršćuje dragoceni, srebrni Givenchy amblem, otelotvorujući transgresivno uzbuđenje tame na svetlosti.

 

Zabranjena bočica puna čežnje koja čeka da bude istražena.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50ml

005680011054

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Interdit Intense Eau de Parfum 50ml

Ugodan cvet prožet crnom kožnom vanilom. Givenchy vas vodi dublje u zabranjeno sa L'Interdit Intense parfemom za žene. Ovaj parfem predstavlja zamagljenu predaju žudnjama. Usmerite svoje unutrašnje uzbuđenje i podstaknite svoje najdublje želje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje