Delovanje:
Estée Lauder Blushing Sands je drveni vetiverski miris. Pripada porodici mirisa Warm Woods. Sanjivi miris vetivera sa Haitija okružen je svetlucavom, začinskom svežinom ružičastog bibera i ekskluzivnog akorda mošusa. Kombinacija svetlog drveta i svežih začina. Opušteno. Senzualno. Veličanstvena kao plaža obojena ružom. Otključavajući još jedan sloj čuda, dizajn karakteriše stilizovani buket listova vetivera, koji simbolizuje prosperitet i dugovečnost.

 

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER\AQUA\EAU, PPG-12/SMDI COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLOXAMER 407, POLYURETHANE-1, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, ISOEUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BHT, TOCOPHEROL, DILAURYL THIODIPROPIONATE, RED 4 (CI 14700), EXT. VIOLET 2 (CI 60730).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu. ESTEELAUDERLUXURYCOLLECTION

 

Pakovanje: 100ml

005680012561

Pregled

Napišite vaš komentar

Blushing Sands Eau de Parfum 100ml

Sanjiv kao noć, delikatan kao zora. Putujte preko mekog, ružičastog peska u topao i gostoljubiv svet čula. Bujna oaza suptilnih dubina, senzualnosti i svetlosti. Ovaj miris ima osećaj opuštenosti i senzualnosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje