• Novo
    Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 30ml | apothecary.rs
    Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 30ml | apothecary.rs

Delovanje:
Inspirisana ovom legendom i idejom njene mistične moći, prelepa nota bele gardenije pomešana je sa apsolutom solarnog jasmina Grandiflorum. Ovaj prelepi mirisni napitak radosti uveden je veselim akordom cveta kruške, dok dodir akorda smeđeg šećera dodaje delikatnu slatkoću njegovom mirisnom tragu.

 

Ključne note su kruška, bela gardenija i smeđi šećer.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta.

Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014430

Pregled

Napišite vaš komentar

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum 30ml

Razvijajući se u novu ukusnu parfemsku vodu, cvetnu, ali delikatno slatku, Gucci Flora Gorgeous Gardenia ponovo pokreće novu kampanju ispunjenu cvećem i lepršavim životinjama. Cvetni miris sa potpisom za sve slobodoumne žene pune pozitivne energije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje