Delovanje:
Mustela Musti toaletna voda je bez alkohola, nežnog mirisa, a namenjena je bebama i deci. Može da se koristi od prvog dana rođenja. Sadrži 92% sastojaka prirodnog porekla. Mustela Musti toaletna voda predstavlja aromatičnu mešavinu blagih citrusnih nota u kombinaciji sa nežnim mirisima ruže, jorgovana, čilibara, meda i ekstrakta kamilice, koji su poznati po umirujućim svojstvima.

 

Mustela Musti nežno će namirisati bebu pomažući da joj se razviju čula. Hipoalergena formula visoke podnošljivosti. Dermatološki testirano pod nadzorom pedijatra za optimalnu sigurnost. Ne sadrži alkohol. Hipoalegeno. Bez parabena, bez ftalata, bez fenoksietanola.

 

Način upotrebe:
Nanesite na vrat ili kosu.

 

Sastav:
Aqua (Water), Propylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Glyceryl Caprylate, Polyaminopropyl Biguanide, Centaurea Cyanus Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012319

Pregled

Napišite vaš komentar

Musti toaletna voda 50ml

Namirišite svoju bebu ili dete Musti toaletnom vodom i unesite dašak svežine i nežnosti, zahvaljujući suptilnim notama citrusa, ruže i jorgovana. Može se bezbedno koristiti od rođenja bebe, uključujući prevremeno rođene bebe. Mustela Musti toaletna voda ne sadrži alkohol, a napravljena je od ekstrakata različka i lipe, te lagano namirisana slasnom aromom.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje