Serumi

Serumi za negu lica na najefikasniji način obezbeđuju koži sastojke za negu i glavna razlika u odnosu na kreme za lice jer sadrže veći procenat aktivnih sastojaka. Tekstura seruma je laganija jer su molekuli aktivnih supstanci manje veličine u odnosu na one u kremama kako bi mogli što bolje da deluju na kožu i kako bi što dublje prodrli u kožu. 

Aktivni filteri

Abeille Royale Double R Advanced Serum...

Cena 49.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ritual mladosti napravljen od Guerlain Double R Renew & Repair seruma i 3 komplementarna proizvoda za negu koji su obogaćeni mladalačkim obnavljajućim moćima meda. Ovaj praznični set sadrži Guerlain Double R Renew & Repair serum (serum za lice), mini Fortifying Lotion With Royal Jelly (losion za lice), mini Advanced Youth Watery Oil (ulje za lice), mini Day Cream (dnevna krema za lice) i Guerlain neseser.

Repair + Renew Skincare Wonders set

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder Advanced Night Repair Repair + Renew Skincare Wonders set predstavlja grupu proizvoda namenjenih borbi protiv svih znakova starenja kože lica. Ovo limitirano izdanje sastoji se od kultnih Estée Lauder proizvoda kao što su Advanced Night Repair serum za lice (50ml), Advanced Night Repair Treatment Intense Reset Concentrate (5ml), Advanced Night Repair Eye Gel-Cream (5ml) i Micro Essence Treatment Bio-Ferment losion za lice (30ml).

Youth-Generating Power Repair + Firm + Hydrate...

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Učinite čuda za svoju kožu lica. Otkrijte formule visokih performansi kako biste značajno smanjili izgled linija i bora, i ponovo otkrili vaš sjaj kože lica. Limitirano izdanje Advanced Night Repair Youth-Generating Trio Repair + Firm + Hydrate Skincare set uključuje Estée Lauder revolucionarni serum u veličini od 50ml, kao i tri mini bočice ovog seruma u veličini od 15ml (3x15ml).

Youth-Generating Trio Repair + Firm + Hydrate...

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Učinite čuda za svoju kožu lica. Otkrijte formule visokih performansi kako biste značajno smanjili izgled linija i bora, i ponovo otkrili vaš sjaj kože lica. Limitirano izdanje Advanced Night Repair Youth-Generating Trio Repair + Firm + Hydrate Skincare set uključuje Estée Lauder revolucionarni serum u veličini od 30ml, kao i dve mini bočice ovog seruma u veličini od 15ml (2x15ml).

Repair + Renew Skincare Wonders set

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Učinite čuda za svoju kožu lica. Otkrijte formule visokih performansi kako biste značajno smanjili izgled linija i bora, i ponovo otkrili vaš sjaj kože lica. Praznično limitirano izdanje Advanced Night Repair + Renew Skincare Wonders set uključuje Estée Lauder revolucionarni serum u veličini od 50ml, mini Micro Essence losion, mini kremu za predeo oko očiju i mini Reset Concentrate serum za lice.

Proizvod dodat za upoređivanje