Serumi

Serumi za negu lica na najefikasniji način obezbeđuju koži sastojke za negu i glavna razlika u odnosu na kreme za lice jer sadrže veći procenat aktivnih sastojaka. Tekstura seruma je laganija jer su molekuli aktivnih supstanci manje veličine u odnosu na one u kremama kako bi mogli što bolje da deluju na kožu i kako bi što dublje prodrli u kožu. 

Aktivni filteri

Beauty Flash Vitamin C Complex Fresh Ampoule 8ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan 7-dnevni tretman za blistavost kože lica, sa 15% koncentrovanog vitamina C koji pomaže oživljavanju sjaja kože i ujednačavanju tena. Ovaj tretman vitaminom C na bazi biljaka u obliku ampule kombinuje 15% koncentrovanog kompleksa vitamina C i serum obogaćen supervoćem. Ekstrakt acerole je prirodni izvor vitamina C i može da pomogne da se ujednači ton kože i poveća proizvodnja kolagena. Ekstrakt ruže i mirte pomaže ćelijama da bolje dišu, što rezultira blistavom i vedrom kožom. Dve formule se mešaju samo pri primeni zahvaljujući Clarins bočici za svežu mešavinu sastojaka. Dan za danom, ten postaje ujednačeniji i sjajniji, a njena kremasta, ali lagana formula nudi vrhunsku udobnost.

Nighttime Experts Skincare Set

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seruma za lice, mini Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme kreme za lice, kao i mini Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme kreme za područje oko očiju.

Major Eye Impact Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder praznični set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Revitalizing Supreme+ Eye Cream kreme za predeo oko očiju, mini Advanced Night Repair Serum za lice, kao i mini evitalizing Supreme+ Moisturiser kremu za lice.

Daywear Skincare Set

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder praznični set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant kreme za lice, DayWear mini gel kremu za predeo oko očiju, Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex mini serum i Perfectly Clean Multi-Action mini penu za čišćenje lica.

Rénegie Multi-Lift Crème Set

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Lancôme napravila je ograničeno izdanje poklon kutija u saradnji s francuskim muzejem Luvr (Louvre). Izgrađen i luksuzan dizajn koji ponovo otkriva Lancôme ružu pod noćnom magijom. Ovaj poklon set uključuje proizvode kao što su Rénergie Multi-Lift Créme Fermeté SPF15 krema za lice 50ml, Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 15ml mini kremu za lice, kao i Advanced Génifique Youth Activating Concentrate mini serum za lice od 10ml. Ove praznične sezone poklonite nesvakidašnje s Lancôme i Louvre potpisom.

Rénergie Skincare Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Lancôme napravila je ograničeno izdanje poklon kutija u saradnji s francuskim muzejem Luvr (Louvre). Izgrađen i luksuzan dizajn koji ponovo otkriva Lancôme ružu pod noćnom magijom. Ovaj poklon set uključuje proizvode kao što su Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 50ml krema za lice, Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 15ml mini kremu za lice, kao i Advanced Génifique Anti-Aging mini serum za lice od 10ml. Ove praznične sezone poklonite nesvakidašnje s Lancôme i Louvre potpisom.

Rénergie and Génifique Skincare Set

Cena 22.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Lancôme napravila je ograničeno izdanje poklon kutija u saradnji s francuskim muzejem Luvr (Louvre). Izgrađen i luksuzan dizajn koji ponovo otkriva Lancôme ružu pod noćnom magijom. Ovaj poklon set uključuje proizvode kao što su Rénergie H.C.F. Triple Serum za lice 50ml, Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 15ml mini kremu za lice, kao i Advanced Génifique Eye Cream 5ml mini kremu za područje oko očiju. Ove praznične sezone poklonite nesvakidašnje s Lancôme i Louvre potpisom.

Advanced Génifique Serum Gift Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Lancôme napravila je ograničeno izdanje poklon kutija u saradnji s francuskim muzejem Luvr (Louvre). Izgrađen i luksuzan dizajn koji ponovo otkriva Lancôme ružu pod noćnom magijom. Ovaj poklon set uključuje proizvode kao što su Advanced Génifique Serum 30ml, Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream 15ml mini kremu za lice, Avanced Génifique Eye Cream 5ml mini kremu za područje oko očiju. Ove praznične sezone poklonite nesvakidašnje s Lancôme i Louvre potpisom.

Bio-Performance Holiday Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Shiseido Bio-Performance Holiday Set sastoji se od nekoliko luksuznih proizvoda za negu kože lica. Ovaj set sadrži Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream 50ml kremu za negu kože lica u punoj veličini, Clarifying Cleansing Foam 15ml mini penu za čišćenje lica, Treatment Softener 30ml mini omekšivač i toner za lice, kao i Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml mini serum za lice.

Essential Energy Holiday Kit

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Shiseido Essential Energy Holiday Kit sastoji se od nekoliko luksuznih proizvoda za negu kože lica. Ovaj set sadrži Essential Energy Hydrating Cream 50ml kremu za negu kože lica u punoj veličini, Clarifying Cleansing Foam 15ml mini penu za čišćenje lica, Treatment Softener 30ml mini omekšivač i toner za lice, kao i Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml mini serum za lice.

Benefiance Holiday Kit

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Shiseido Benefiance Holiday Kit sastoji se od nekoliko luksuznih proizvoda za negu kože lica. Ovaj set sadrži Benefiance Wrinkle Smoothing Cream 50ml kremu za negu kože lica u punoj veličini, Clarifying Cleansing Foam 15ml mini penu za čišćenje lica, Treatment Softener 30ml mini omekšivač i toner za lice, kao i Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml mini serum za lice.

Vital Perfection Holiday Kit

Cena 21.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Shiseido Vital Perfection Holiday Kit sastoji se od nekoliko luksuznih proizvoda za negu kože lica. Ovaj set sadrži Vital Perfection Uplifting and Firming Cream 50ml kremu za negu kože lica u punoj veličini, Clarifying Cleansing Foam 15ml mini penu za čišćenje lica, Treatment Softener 30ml mini omekšivač i toner za lice, kao i Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml mini serum za lice.

Proizvod dodat za upoređivanje