Serumi

Serumi za negu lica na najefikasniji način obezbeđuju koži sastojke za negu i glavna razlika u odnosu na kreme za lice jer sadrže veći procenat aktivnih sastojaka. Tekstura seruma je laganija jer su molekuli aktivnih supstanci manje veličine u odnosu na one u kremama kako bi mogli što bolje da deluju na kožu i kako bi što dublje prodrli u kožu. 

Aktivni filteri

Pure Gold Radiance Concentrate 30ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzan i bogat serum za kožu lica je prožet La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi koža postala sjajnija, duboko hidrirana i prefinjenija tokom vremena. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Zaglađuje kožu i ujednačava njenu teksturu. Pomaže u restrukturiranju izgleda kože istovremeno podstičući osećaj povećanog volumena od intenzivne hidratacije. Ujednačava ton kože. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Age Perfect Cell Renew Midnight Serum 30ml

Cena 2.890,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

L’Oréal Midnight Serum uvodi novo značenje luksuznim serumima, poboljšanim jedinstvenim kompleksom za obnavljanje antioksidansa i dizajniranim da podstakne obnavljanje ćelija kože noću, za blistaviju kožu koja izgleda mlađe. Ovaj lagani antioksidativni serum za lice hidrira kožu sa nemasnim završetkom, što ga čini pogodnim za sve tipove kože i tonove kože.

Proizvod dodat za upoređivanje