Oči i obrve

Definisane i lepo našminkane obrve mogu da učine da oči deluju manje ili krupnije, jagodice na obrazima izraženije ili podignutije, dok nos može da izgleda znatno uži. Izbor šminke za oči i obrve je veoma važan jer je to ono prvo što se primeti kada se nekome osmehnete, a zatim dolazi karmin. 

Aktivni filteri

ControlledChaos MascaraInk Gift set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido praznični set koji sadrži maskaru za bezgranični volumen trepavica. ControlledChaos Mascara Ink set ima sve što je potrebno ljubiteljkama lepote kako bi postigle još duže i gušće trepavice, kao i sa crvenim sjajem za usne za upotpunjavanje izgleda.

Mascara Essentials set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Estée Lauder Mascara Sumptuous Extreme Black maskara čini da se trepavice množe, uvećavaju, rastu do ekstrema. Sumptuous Extreme stvara neverovatan volumen, podizanje i obline za smeo efekat lažnih trepavica. Oči izgledaju svetlije, šire, zavodljivije.

Lash Clash set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Maskara sa intenzivnom crnom završnom obradom i velikom četkicom i formulom bez parabena, bez mirisa, za crnu boju i ogroman volumen za celodnevno nošenje. Ne sadrži parabene i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Praznični YSL Lash Clash set sastoji se od Extreme Volume maskare (9ml), Crush Liner olovke za oči i mini pakovanja Bi-Phase Make-up Remover sredstva za uklanjanje šminke (8ml).

Double Serum Eye Collection set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od Double Eye seruma (seruma za predeo oko očiju u punoj veličini), mini Supra Volume maskare, mini Total Cleansing Oil (ulje za čišćenje lica), kao i nesesera.

Supra Volume Mascara set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od mini Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Supra Volume maskare (u punoj veličini), mini Instant Smooth Perfecting Touch Primer (prajmer za lice), kao i nesesera.

Proizvod dodat za upoređivanje