Oči i obrve

Definisane i lepo našminkane obrve mogu da učine da oči deluju manje ili krupnije, jagodice na obrazima izraženije ili podignutije, dok nos može da izgleda znatno uži. Izbor šminke za oči i obrve je veoma važan jer je to ono prvo što se primeti kada se nekome osmehnete, a zatim dolazi karmin. 

Aktivni filteri

Lash Clash set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Maskara sa intenzivnom crnom završnom obradom i velikom četkicom i formulom bez parabena, bez mirisa, za crnu boju i ogroman volumen za celodnevno nošenje. Ne sadrži parabene i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Praznični YSL Lash Clash set sastoji se od Extreme Volume maskare (9ml), Crush Liner olovke za oči i mini pakovanja Bi-Phase Make-up Remover sredstva za uklanjanje šminke (8ml).

Supra Volume Mascara set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od mini Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Supra Volume maskare (u punoj veličini), mini Instant Smooth Perfecting Touch Primer (prajmer za lice), kao i nesesera.

Glow and Go Bold set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trio osnovnih sredstava za negu kože i maskara koja će vas ostaviti da blistate tokom cele sezone. Limitirano izdanje Clinique Glow and Go Bold set sadrži Moisture Surge Intense 72h kremu za lice (50ml), All About Eyes kremu za predeo oko očiju (5ml), i High Impact mini maskaru (3.5ml).

Proizvod dodat za upoređivanje