Odložena isporuka je dodatna usluga Apothecary internet drogerije koja nudi mogućnost da se paket s potvrđenom porudžbinom proizvoda dostavi nekoliko dana kasnije nego što je to uobičajeno sa rokovima u okviru standardne dostave, odnosno duže od 5 radnih dana. Ovakva vrsta isporuka radi se u slučaju da unapred znate da nećete biti na mestu isporuke dostave u dogovoreno vreme usled privremenog odsustva, godišnjeg odmora, putovanja ili iz drugih razloga kada shvatite da porudžbinu nećete moći da primite na navedenoj adresi u dogovoreno vreme. Odložena isporuka ne predstavlja rezervaciju proizvoda i njeno čuvanje do određenog dana, već dostavu kupljenih proizvoda van standardnog roka koji je duži od 5 radnih dana.

 Odlozena isporuka

 

Prilikom poručivanja proizvoda dovoljno je da u okviru napomene navedete da se porudžbina isporuči odloženo, odnosno da navedete koji dan duži od 5 radnih dana bi vam najradije odgovarao za prijem paketa. Ujedno, ukoliko ste saznali kasnije da nećete biti u prilici da preuzmete paket u dogovoreno vreme, odnosno da ste saznali tek nakon izvršene porudžbine preko sajta i niste naveli neophodnost odložene isporuke, možete da nas kontaktirate mejlom ili telefonom kako bismo zajedno definisali rok odlaganja isporuke. Odložena isporuka je dodatni deo standardne isporuke, koja se naplaćuje 360 dinara ukoliko je porudžbina manja od 5.000 dinara, odnosno besplatna je ukoliko je porudžbina veća od 5.000 dinara. Sama odložena isporuka se ne naplaćuje dodatno, jer se primenjuju cena i uslovi važeći za standardnu isporuku. Odložena isporuka nije omogućena za Ekspresnu i Prioritetnu dostavu.

 

Svi naručeni proizvodi upakovani su u zaštitne kutije od kvalitetnog troslojnog mikrovalnog kartona sa zaštitnom nalepnicom, a potom stavljeni u kurirske kese sa dostavnicom. Paketi se dostavljaju na željenu adresu u Srbiji, a ukoliko se ne preuzmu u dogovoreno vreme automatski se vraćaju nazad u Apothecary internet drogeriju. Odložena isporuka nudi mogućnost isporuke paketa do najviše 30 kalendarskih dana.

 

Cena usluge iznosi 360 dinara (sa PDV-om) za poručivanje proizvoda čija je ukupna vrednost manja od 5.000 dinara.

Cena usluge iznosi 0 dinara (besplatna je) za poručivanje proizvoda čija je ukupna vrednost veća od 5.000 dinara.

 

Detaljnije informacije o pravilima i uslovima za transport i isporuku proizvoda možete da pročitate na sledećoj stranici.

Proizvod dodat za upoređivanje