Mi smo Apothecary, internet drogerija fokusirana na ponudu vrhunskih proizvoda za negu kože, lica, tela i kose. Vođeni smo strogom disciplinom, preciznošću, kvalitetnim dizajnom i finim detaljima. Želimo da pomeramo granice u komunikaciji i u industriji u kojoj radimo. Ujedno, želimo da budemo predvodnici u poslu kojim se bavimo, jer to možemo.

 

 

Apothecary internet drogerija svojim kupcima nudi samo vrhunske i kvalitetne proizvode. Za prezentaciju proizvoda posvećujemo dosta vremena i detalja, jer smatramo da naši kupci zaslužuju da im na što jednostavniji, precizniji i lepši način prikažemo proizvode, njihove prednosti, pogodnosti i osobine. Iz tog razloga vodimo računa o detaljima i trudimo se da kvalitetni proizvodi budu ispraćeni oštrim fotografijama i video snimcima, informativnim tekstovima i detaljnim opisima. Na taj način osiguravamo da naši kupci imaju sve relevantne podatke i informacije, bez potrebe za daljom potragom ili pretragom.

 

Želimo da promenimo i obogatimo naše tržište novim proizvodima. Ujedno, želimo da kvalitetne proizvode predstavimo na drugačiji način, drugačiji u odnosu na način koji je uobičajen na tržištu. Zbog toga smo svi u Apothecary internet drogeriji posvećeni strogoj disciplini i finim detaljima. Ne pravimo kompromise i ukoliko proizvod ili materijal ne zadovoljavaju naše kriterijume ili standarde u industriji, onda takav proizvod nećemo ni ponuditi na Apothecary sajtu. Sve mora da bude jednostavno, čisto i precizno.

 

Apothecary nudi samo originalne proizvode, proverenog kvaliteta i od pouzdanih proizvođača. Sarađujemo i nabavljamo proizvode direktno od proizvođača, dobavljača i distributera. U okviru svoje ponude Apothecary nudi različite proizvode brendova poput Alpecin, Nivea, Eucerin, Bayer, Thorne, Dr. Grandel, Chicco, Solgar, Dr. Theiss, ESI, Hemofarm, Merz, Orthomol, Mustela, Oral B i dr. Nalazimo se u Beogradu, a svojim sajtom pokrivamo celu Srbiju. Kao partnere u distribuciji i isporuci proizvoda odabrali smo PostExpress i CityExpress, jer nam je važno da poslati paketi stignu na vreme, da ostanu uredni i budu isporučeni do vrata.

 

U 2020. godini, pre nego što smo i počeli da radimo, našu internet drogeriju prepoznala je stručna javnost kao budući kvalitetan sajt sa vrhunskim dizajnom i načinom prezentovanja proizvoda. Upravo tu stručnu javnost čine World Brand Design Society i Creativepool koji su predstavili Apothecary kao jedan od najboljih primera dizajna, digitalnog marketinga i prodaje, a na šta smo vrlo ponosni. Nekoliko meseci nakon puštanja Apothecary sajta u rad, već sredinom 2021. godine, Creativepool iz Velike Britanije je nominovao Apothecary za najbolji sajt na svetu.

 

Apothecary je deo "Fosterove grupe" koju činimo mi, zajedno sa kolegama iz marketinške agencije "Foster + Svensson", specijalnog odeljenja "Foster + Svensson Foundation" i “Foster + Svensson Brand Institute”. Mi zajedno činimo Fosterovu grupu koja svaka zasebno u svom poslu, pomera granice u industriji i teži da se znatno razlikuje na tržištu. Želimo da budemo prepoznati po vrhunskom kvalitetu, načinu rada, ekspertizi u svojoj oblasti i detaljima u poslu. Apothecary je nastao početkom 2020. godine kada je marketinška agencija Foster + Svensson napravila e-commerce i komunikacionu platformu, a koja je bila prepoznata i od vodećih farmaceutskih kuća u Srbiji, kako proizvođača, tako i apoteka. Shvatili smo da je naša platforma znatno drugačija od ostalih i da možemo slobodno da je predstavimo kao nezavisnu, tj. da ne bude samo kao e-commerce proizvod sa police, već da zaista bude operativan sajt. Tako smo napravili Apothecary. Od jedne ideje, do prave operativne firme.

 

Naš tim čine stručnjaci sa preko 20 godina iskustva u radu u različitim industrijama poput marketinga, komunikacija, advertajzinga, finansija, prodaje, dizajna, umetnosti i medija. Uveli smo neke od revolucionarnih brendova, proizvoda i ponuda na srpskom tržištu, a što nam je i dalje vodilja da tako radimo. Upravo to naše iskustvo u radu u različitim industrijama omogućilo nam je da na što bolji način sagledamo sve strane prodaje proizvoda, počev od toga šta proizvod nudi i kakve osobine ima, do toga kome je proizvod namenjen i kako bi isti mogao da doprinese boljem kvalitetu života.

 

Apothecary ima stroge kriterijume. Od proizvoda koje nudimo na našem sajtu očekujemo vrhunski kvalitet, kao i detalje o svojstvima koje ćemo ponosno postaviti na sajt i omogućiti našim kupcima da samostalno sagledaju celokupnu sliku. Upravo ti fini detalji, jednostavnost i disciplina čine Apothecary.

 

Malo lepši život.

Proizvod dodat za upoređivanje