Mi smo Apothecary, internet drogerija fokusirana na ponudu vrhunskih proizvoda za negu kože, lica, tela i kose. Vođeni smo strogom disciplinom, preciznošću, kvalitetnim dizajnom i finim detaljima. Želimo da pomeramo granice u komunikaciji i u industriji u kojoj radimo. Ujedno, želimo da budemo predvodnici u poslu kojim se bavimo, jer to možemo.

 

 

Apothecary internet drogerija svojim kupcima nudi samo vrhunske i kvalitetne proizvode. Za prezentaciju proizvoda posvećujemo dosta vremena i detalja, jer smatramo da naši kupci zaslužuju da im na što jednostavniji, precizniji i lepši način prikažemo proizvode, njihove prednosti, pogodnosti i osobine. Iz tog razloga vodimo računa o detaljima i trudimo se da kvalitetni proizvodi budu ispraćeni oštrim fotografijama i video snimcima, informativnim tekstovima i detaljnim opisima. Na taj način osiguravamo da naši kupci imaju sve relevantne podatke i informacije, bez potrebe za daljom potragom ili pretragom.

 

Želimo da promenimo i obogatimo naše tržište novim proizvodima. Ujedno, želimo da kvalitetne proizvode predstavimo na drugačiji način, drugačiji u odnosu na način koji je uobičajen na tržištu. Zbog toga smo svi u Apothecary internet drogeriji posvećeni strogoj disciplini i finim detaljima. Ne pravimo kompromise i ukoliko proizvod ili materijal ne zadovoljavaju naše kriterijume ili standarde u industriji, onda takav proizvod nećemo ni ponuditi na Apothecary sajtu. Sve mora da bude jednostavno, čisto i precizno.

 

Apothecary nudi samo originalne proizvode, proverenog kvaliteta i od pouzdanih proizvođača. Sarađujemo i nabavljno proizvode direktno od proizvođača, dobavljača i distributera. U okviru svoje ponude Apothecary nudi različite proizvode brendova poput Alpecin, Nivea, Eucerin, Bayer, Dr. Grandel, Dr. Theiss, ESI, Hemofarm, Merz, Mustela, Oral B i dr. Nalazimo se u Beogradu, a svojim sajtom pokrivamo celu Srbiju. Kao partnera u distribuciji i isporuci proizvoda odabrali smo PostExpress, jer nam je važno da poslati paketi stignu na vreme, da ostanu uredni i budu isporučeni do vrata.

 

U 2020. godini, pre nego što smo i počeli da radimo, našu internet drogeriju prepoznala je stručna javnost kao budući kvalitetan sajt sa vrhunskim dizajnom i načinom prezentovanja proizvoda. Upravo tu stručnu javnost čine World Brand Design Society i Creativepool koji su predstavili Apothecary kao jedan od najboljih primera dizajna, digitalnog marketinga i prodaje, a na šta smo vrlo ponosni.

 

Apothecary je deo "Fosterove grupe" koju činimo mi, zajedno sa kolegama iz marketinške agencije "Foster + Svensson" i specijalnog odeljenja "Foster + Svensson Foundation". Mi zajedno činimo Fosterovu grupu koja svaka zasebno u svom poslu, pomera granice u industriji i teži da se znatno razlikuje na tržštu. Želimo da budemo prepoznati po vrhunskom kvalitetu, načinu rada, ekspertizi u svojoj oblasti i detaljima u poslu. Apothecary je nastao početkom 2020. godine kada je marketinška agencija Foster + Svensson napravila e-commerce i komunikacionu platformu, a koja je bila prepoznata i od vodećih farmaceutskih kuća u Srbiji, kako proizvođača, tako i apoteka. Shvatili smo da je naša platforma znatno drugačija od ostalih i da možemo slobodno da je predstavimo kao nezavisnu, tj. da ne bude samo kao e-commerce proizvod sa police, već da zaista bude operativan sajt. Tako smo napravili Apothecary. Od jedne ideje, do prave operativne firme.

 

Naš tim čine stručnjaci sa preko 16 godina iskustva u radu u različitim industrijama poput marketinga, komunikacija, advertajzinga, finansija, prodaje, dizajna, umetnosti i medija. Uveli smo neke od revolucionarnih brendova, proizvoda i ponuda na srpskom tržištu, a što nam je i dalje vodilja da tako radimo. Upravo to naše iskustvo u radu u različitim industrijama omogućilo nam je da na što bolji način sagledamo sve strane prodaje proizvoda, počev od toga šta proizvod nudi i kakve osobine ima, do toga kome je proizvod namenjen i kako bi isti mogao da doprinese boljem kvalitetu života.

 

Apothecary ima stroge kriterijume. Od proizvoda koje ćemo ponuditi na našem sajtu očekujemo vrhunski kvalitet, kao i detalje o svojstvima koje ćemo ponosno postaviti na sajt i omogućiti našim kupcima da samostalno sagledaju celokupnu sliku. Upravo ti fini detalji, jednostavno i disciplina čine Apothecary.

 

Malo lepši život.

Proizvod dodat za upoređivanje