Uz svaku kupovinu u Apothecary drogeriji, na poklon dostavljamo i besplatne uzorke proizvoda. Uzorci mogu da budu u originalnim veličinama, ali prvenstveno su u vidu manjih originalnih pakovanja u okviru kojih se nalaze uzorci proizvoda kao što su serumi, kreme za lice, kreme za telo, kreme za predeo oko očiju, šamponi, maske za lice, losioni, toaletne vode, parfemi, torbice, neseseri.

 Uzorci proizvoda u Apothecary drogeriji

 

Bez obzira na vrednost porudžbine, prilikom svake kupovine Apothecary u okviru paketa dostavlja i uzorke jednog ili više proizvoda. Na taj način želimo da podelimo proizvode koje biste eventualno mogli da kupite ukoliko vam isti odgovara, ali i da predstavimo proizvode koji tek dolaze u Apothecary drogeriju. Time imate mogućnost da premijerno isprobate nove proizvode, pre nego što budu dostupni za kupovinu.

 

U Apothecary drogeriji koristimo isključivo originalna pakovanja uzoraka proizvoda. To znači da su pakovanja u vidu manjih flašica, tuba ili kesica u kojima se nalazi proizvod, baš onako kako ih je proizvođač i napravio. Ne koristimo sopstvene flašice ili teglice u okviru kojih stavljamo uzorke, jer bi to narušilo čistotu formule proizvoda, a i smatramo da nije higijenski. Koristimo isključivo originalne testere napravljene od strane proizvođača.

 

Uzorci proizvoda i testeri su od različitih proizvođača, i dostavljaju se uz svaku kupovinu proizvoda u Apothecary drogeriji. Na ovaj način želimo dodatno da vam se zahvalimo što kupujete u Apothecary drogeriji, ali prvenstveno da vam otkrijemo još proizvoda.

 

Cena ove dodatne usluge iznosi 0 dinara (besplatna je).

Proizvod dodat za upoređivanje