Aktivni filteri

Le Lait Démaquillant au Nymphéa Purifiant...

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao mleko za čišćenje, sastavljeno od 96%¹ sastojaka prirodnog porekla, koje uklanja šminku sa kože i otkriva njenu prirodnu čistoću. Nežno uklanja šminku i eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior Le Lait Démaquillant hidrira, jača i smiruje osećaj nelagodnosti na koži. Ovo mleko za čišćenje kombinuje bogatstvo ulja sa tečnošću mleka za nežno uklanjanje šminke.

Le Démaquiellant Yeux et Lèvres Eye & Lip...

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju i usana, dvofazni odstranjivač šminke sastavljen od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, dok istovremeno umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Le Démaquiellant eliminiše čak i najtvrdokorniju šminku. Hidrira i umiruje osetljiva područja očiju i usana. Sredstvo koristi dvofaznu teksturu za uklanjanje tragova šminke i nečistoća dok umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Kombinuje uljnu fazu, sa dva ulja na biljnoj bazi, uključujući umirujuće ulje jojobe, i vodenu fazu, posebno natopljenu cvetnom vodom različka i ekstraktom lokvanja za prečišćavanje. Šminka se nežno uklanja sa kapaka, konture očiju, trepavica i usana. Svakodnevna upotreba, samostalno ili u kombinaciji sa drugim sredstvima za čišćenje sa pročišćavajućim lokvanjem.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za kombinovano masnu do masnu kožu lica.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Cena 6.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za veoma suvu do suvu kombinovanu kožu lica.

Eau Micellaire Douceur (micelarna voda) 400ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Micelarna voda koja nežno oslobađa kožu lica od nečistoća. Namenjena za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Hidrira kožu za udobno i neisušivajuće iskustvo čišćenja. Micelarna tehnologija omogućava savršeno uklanjanje šminke sa optimalnom tolerancijom u naletu svežine. Njena nežna formula se može koristiti za uklanjanje šminke sa očiju i usana.

Proizvod dodat za upoređivanje