Aktivni filteri

Double Serum Eye Collection set

Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu predela kože oko očiju pred šminkanje. Ovaj set sastoji se od Double Eye seruma (seruma za predeo oko očiju u punoj veličini), mini Supra Volume maskare, mini Total Cleansing Oil (ulje za čišćenje lica), kao i nesesera.

Total Eye Lift set

Dostupnost: 5 Na stanju

Praznični Clarins set donosi tri proizvoda namenjenih za negu kože lica. Ovaj set sastoji se od Total Eye Lift (kreme za predeo oko očiju), Total Cleansing Oil (mini pakovanja ulja za čišćenje lica), Wonder Perfect Mascara 4D (mini maskare), kao i nesesera.

Le Lait Démaquillant au Nymphéa Purifiant...

Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao mleko za čišćenje, sastavljeno od 96%¹ sastojaka prirodnog porekla, koje uklanja šminku sa kože i otkriva njenu prirodnu čistoću. Nežno uklanja šminku i eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior Le Lait Démaquillant hidrira, jača i smiruje osećaj nelagodnosti na koži. Ovo mleko za čišćenje kombinuje bogatstvo ulja sa tečnošću mleka za nežno uklanjanje šminke.

Le Démaquiellant Yeux et Lèvres Eye & Lip...

Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju i usana, dvofazni odstranjivač šminke sastavljen od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, dok istovremeno umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Le Démaquiellant eliminiše čak i najtvrdokorniju šminku. Hidrira i umiruje osetljiva područja očiju i usana. Sredstvo koristi dvofaznu teksturu za uklanjanje tragova šminke i nečistoća dok umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Kombinuje uljnu fazu, sa dva ulja na biljnoj bazi, uključujući umirujuće ulje jojobe, i vodenu fazu, posebno natopljenu cvetnom vodom različka i ekstraktom lokvanja za prečišćavanje. Šminka se nežno uklanja sa kapaka, konture očiju, trepavica i usana. Svakodnevna upotreba, samostalno ili u kombinaciji sa drugim sredstvima za čišćenje sa pročišćavajućim lokvanjem.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Dostupnost: 4 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za kombinovano masnu do masnu kožu lica.

All About Clean™ All-in-One Cleansing Micellar...

Dostupnost: 5 Na stanju

Lagano, tečno micelarno mleko za čišćenje kože lica od nečistoća, uključujući šminku sa lica, usana i očiju. Nežno uklanja šminku, nečistoće i masnoću bez oštećivanja i isušivanja kože lica, a hidratatori i sastojci za čišćenje pomažu u zadržavanju vlage u koži. Formulisano bez ulja. Namenjeno za veoma suvu do suvu kombinovanu kožu lica.

Eau Micellaire Douceur (micelarna voda) 400ml

Dostupnost: 4 Na stanju

Micelarna voda koja nežno oslobađa kožu lica od nečistoća. Namenjena za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Hidrira kožu za udobno i neisušivajuće iskustvo čišćenja. Micelarna tehnologija omogućava savršeno uklanjanje šminke sa optimalnom tolerancijom u naletu svežine. Njena nežna formula se može koristiti za uklanjanje šminke sa očiju i usana.

Proizvod dodat za upoređivanje