Delovanje:
Pogodna za osetljivu kožu, ova micelarna voda za čišćenje nežno uklanja šminku sa lica, očiju i usana, kao i nečistoće i tragove zagađenja. Njena formula je obogaćena Clarins nežnim kompleksom s organskim ekstraktima žutog encijana i matičnjaka koji umiruju i omekšavaju kožu lica. Micelarna voda za čišćenje upakovana je u redizajniranu i ekološki prihvatljivijoj ambalaži s lakšim vrhom flaše kako bi se smanjio ekološki otisak.

 

Način upotrebe:
Natopite pamučni tupfer. Nežno prevucite kožu da biste uklonili nečistoće i šminku s lica, očiju i usana. Ponovite ako je potrebno. Koristite kao prvi korak u rutini čišćenja.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, PROPANEDIOL, POLOXAMER 184, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, METHYLPROPANEDIOL, PPG-26-BUTETH-26, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS AQUA / SEA WATER / EAU DE MER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM / FRAGRANCE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, PHENYLPROPANOL, PHENETHYL ALCOHOL, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SODIUM CITRATE, GENTIANA LUTEA EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, CITRIC ACID, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014904

Pregled

Napišite vaš komentar

Cleansing Micellar Water 200ml

Sveža micelarna voda koja efikasno i glatko uklanja šminku u jednom jednostavnom koraku, dok ujedno pomaže u održavanju prirodne ravnoteže kože lica. Namenjeno za kombinovanu, suvu, normalnu i masnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje