Delovanje:
Otkrijte odličan tonik za kombinovanu i masnu kožu lica. Clarins Purifying Toning Lotion je tonik za umanjenje pora, koji radi na minimiziranju pojavljivanja pora, održavanju sjaja na odstojanju i promovisanju glatkije, prefinjenije teksture kože lica. Ovaj tonik za minimiziranje pora obogaćen je ekstraktom cvetova s livade kako bi se ograničio višak sebuma, kao i ekstrakta hamamelisa kako bi se obnovila ravnoteža kože i pružio efekat matiranja koji kontroliše višak masnoće i sjaj kože, bez isušivanja tena. Lagana formula sadrži Clarins Microbiota Complex, koji kombinuje polifenole iz cvetova šafrana i prebiom na bazi mora kako bi pomogli u očuvanju ravnoteže mikrobiote kože. Koža lica ostaje savršeno čista, pročišćena i manje masna.

 

Clarins Purifying Toning Lotionje upakovan u redizajniranu i ekološki prihvatljiviju bočicu koja smanjuje uticaj na životnu sredinu.

 

Način upotrebe:
Na čistu kožu lica, natopite dva pamučna tupfera tonerom i lagano zagladite lice i vrat. Osušite maramicom ili ostavite da se koža samostalno osuši na vazduhu. Može da se koristi i nakon pilinga ili maske za uklanjanje viška proizvoda i pripremu kože lica za sledeći korak u vašoj rutini nege kože.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ETHYLPROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26,PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS AQUA / SEA WATER / EAU DE MER, CAPRYLYL GLYCOL,PARFUM / FRAGRANCE, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, PHENYLPROPANOL, PHENETHYL ALCOHOL, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014905

Pregled

Napišite vaš komentar

Purifying Toning Lotion 200ml

Clarins tonirajući losion pročišćava, sužava pore i pomaže u očuvanju prirodne ravnoteže kože lica. Losion je namenjen za kombinovanu i masnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje