Delovanje:
Intenzivan život utiče na kožu lica: višak sebuma, proširene pore i nesavršenosti kože. Obogaćen Biotherm ekskluzivnim sastojkom Life Plankton™ i salicilnom kiselinom, Biotherm Aqua Pure je dizajniran da poboljša teksturu kože lica. Nakon 7 dana, pojava proširenih pora je manje vidljiva, a koža je manje sjajna.

 

Ova hidratantna tečnost koja se brzo upija deluje na dehidriranu kožu kako bi zacelila nesavršenosti kože lica, proširene pore i izbalansira višak sebuma. Ostavlja kožu lica čistom i hidriranom, što je čini najboljim Biotherm hidratantnim sredstvom za čistu kožu.

 

Biotherm Aqua Pure sa salicilnom kiselinom je brzo upijajuća tečnost koja intenzivno revitalizuje nesavršenosti kože, proširene pore i višak sebuma za zdraviji izgled kože, kao i za čišćenje kože lica od nesavršenosti.

 

Nakon upotrebe proizvoda, koža je trenutno čišća, manje sjajna i pore su svedene na minimum*:

 

- 80% trenutno oseća svežinu

- 82% čistija koža lica nakon 28 dana

- 73% se oseća da im je koža pročišćena kao da je detoksifikovana nakon 28 dana

 

*Izvor: Biotherm. Samoprocena, 52 bele žene, 28 dana.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite hidratantnu kremu sa hijaluronskom kiselinom na očišćenu kožu dva puta dnevno, ujutru i uveče.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, MENTHA PIPERITA EXTRACT, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, SODIUM CARRAGEENAN, SODIUM HYDROXIDE, SILICA SILYLATE, MARIS SAL, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, XANTHAN GUM, MENTHOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011225

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Pure Super Concentrate 50ml

Biotherm Aqua Pure je brzoupijajuća tečna hidratantna krema koja intenzivno leči nesavršenosti kože i višak sebuma za zdraviji izgled čiste kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje