Luxe

Proizvodi koji svojim svojstvima i sastavom čine da svaki dan bude drugačiji, lepši i jedinstven. Luksuzni proizvodi doneće svežinu prilikom korišćenja i istaći će najlepše detalje.

 

 

Aktivni filteri

Total Eye Lift 15ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Clarins Total Eye Lift je izuzetan serum za predeo oko očiju koji vam pomaže da postignete potpuni sjaj. Za razliku od ostalih proizvoda za negu koji su dizajnirani da deluju ispod vaših očiju, ovaj koncentrat je pogodan za celo područje oko očiju, od slepoočnice do slepoočnice. Kao takav, brzo će postati vaš najbolji saveznik u potrazi za svetlijom, mlađom konturom očiju.

Lip Sugar Scrub 3.4g

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Piling i negujući štapić sa zrncima šećera koji se tope za neverovatno meke usne i prirodni sjajni izgled. Kolekcija osnovnih stvari za šminkere, dizajnirana da odgovara svim tonovima kože usana, korišćena na Diorovim revijama i inspirisana energijom iza scene.

Eau du Soir (eau de parfum) 30ml

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vihor cveća, začina i šipra. Parfemska voda za žene. Prefinjen, elegantan i bezvremenski. Sisley Eau du Soir evocira šetnju baštama Alkazara u Sevilji, u Španiji, u sumrak, kada cvet Siringa izdiše svoj miris. Prefinjena parfemska voda, koja kombinuje svežinu citrusa sa senzualnošću cveća, naglašena elegantnim potpisom šipra.

Proizvod dodat za upoređivanje