Luxe

Proizvodi koji svojim svojstvima i sastavom čine da svaki dan bude drugačiji, lepši i jedinstven. Luksuzni proizvodi doneće svežinu prilikom korišćenja i istaći će najlepše detalje.

 

 

Aktivni filteri

Pure Gold Radiance Cream 50ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova bogata, luksuzna hidratantna krema pali ten sjajem čistog zlata, vraćajući koži sjaj koji je vreme ugasilo. Krema je prožeta sistemom za difuziju čistog zlata, i obezbeđuje hranljive materije, zaglađuje kožu, ujednačava njenu teksturu, umiruje i duboko hidrira. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Ujednačava i zaglađuje teksturu kože. Pomaže u restrukturiranju kože i povećanju njenog volumena. Hidrira duboko. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Concentrate 30ml

Cena 118.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzan i bogat serum za kožu lica je prožet La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi koža postala sjajnija, duboko hidrirana i prefinjenija tokom vremena. Trenutno i dugoročno poboljšava izgled kože. Pruža hranljive materije koži. Zaglađuje kožu i ujednačava njenu teksturu. Pomaže u restrukturiranju izgleda kože istovremeno podstičući osećaj povećanog volumena od intenzivne hidratacije. Ujednačava ton kože. Koža je revitalizovana, napunjena i obogaćena.

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Cena 88.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Neck Cream (krema za vrat) 50ml

Cena 22.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nega kože vrata dizajnirana da sačuva lepotu ovog krhkog područja. Vrat je delikatno područje koje zahteva posebnu pažnju. Nedostaju mu lojne žlezde, izložena je štetnim uticajima okoline (sunce, vetar, trenje odeće, itd.), a potporni mišići vrata su manje otporni od onih na licu. Sa godinama, koža na vratu je podložnija krepu i opuštanju. Gubitak čvrstoće u ovoj oblasti dovodi do naboranog izgleda i manje definisanih kontura.

Vital Perfection Uplifting and Firming Day...

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Transformativna i hidratantna krema sa SPF30 zaštitnim faktorom vidljivo podiže kožu, otkrivajući čvršće, blistavije rezultate. Doživite vidljivo podignutu kožu za samo 1 nedelju*. Ova naučno napredna, svilenkasta hidratantna krema pomaže u vidljivom nadoknađivanju efekata starenja u rekordnom vremenu. Koža je čvrsta i oblikovana sa obnovljenom punoćom i sjajem.

Proizvod dodat za upoređivanje