Aktivni filteri

Sok za koncentraciju 750ml

Cena 580,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Za poboljšanje kocentracije kombinacija gvožđa i vitamina B12, zajedno sa ekstraktom ginkgo-bilobe. Gvožđe doprinosi normalnom kognitivnom razvoju. Vitamini B1, B2, biotin i pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu koi obezbeđuje energiju, a vitamini B6, B12, niacin i folna kiselina smanjenju umora.

Matični sok od brusnice 750ml

Cena 1.130,00 RSD
Dostupnost: 8 Na stanju

Haus Rabenhorst sok od brusnica može se koristiti za sprečavanje infekcije urinarnog sistema. Ne sadrži dodate boje, šećere, arome ili konzervanse. Radi se o 100% prirodnom soku koji u sebi sadrži samo najbolje birane sastojke flaširane u strogo kontrolisanim uslovima kako bi se osigurali najviši standardi kvaliteta.

B-Aktiv sok 750ml

Cena 490,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Rabenhorst organski sok B(Breuss) Aktiv je 100% prirodni organski i lakto-fermentisan sok od cvekle, šargarepe, celera, krompira i rotvice, proizveden po recepturi Rudolf Breussa. Proizvod je veganski i iz BIO uzgoja.

Sok od ananasa 750ml

Cena 520,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Sok od ananasa Rabenhorst je potpuno prirodan, ne sadrži konzervanse i bez dodatka vode i šećera. Ovo sočno, tropsko voće smatra se jednim od najzdravijih plodova na svetu. Konzumacijom soka od ananasa Rabenhorst manje ćete patiti od upala i prehlade, jer ananas sadrži bromelain koji čisti telo od toksina koji „napadaju“ naše telo. Izgubićete višak kilograma.

Proizvod dodat za upoređivanje