Usta i zubi

Lep osmeh govori mnogo toga, dok lepi i negovani zubi ruše barijere i otvaraju razna vrata. Higijena zuba i usta je jedan od važnih koraka u očuvanju zdravlja, a zubi omoućavaju pravilnu ishranu i govor.

Aktivni filteri

Marvis Anise Mint set
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%
  • Novo

Anise Mint set

Standardna cena 3.780,00 RSD Cena 3.591,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu. Ovaj set uključuje Marvis Anise Mint vodicu za ispiranje usta (120ml) i Anise Mint pastu za zube (85ml).

Eau de Bouche Anise Mint Mouthwash 120ml

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Vodica za ispiranje usta pruža dobru oralnu higijenu i svež dah. Marvis Anise Mint vodica obavija usta nepogrešivom i eksplozivnom aromom anisa. Formulacija sa fluorom ne sadrži alkohol. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Moisture Surge Megastars set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ograničeno izdanje prazničnog kompleta dolazi iz kozmetičke kuće Clinique i donosi tri proizvoda za negu lica i usana. Ovaj set se sastoji od Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (krema za lice), Moisture Surge Overnight Mask (maska za lice), Moisture Surge Lip Hydro-Plum Treatment (balzam za usne), kao i Clinique neseser.

Orchidée Impériale La Crème Yeux Concentré...

Cena 50.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Izuzetna regenerativna nega za konturu očiju i ekspresijske linije. Sastavljen od širokog spektra molekula, novi ekstrakt Orchid Totum™ je koncentrat visokih performansi. Ova najsavremenija tehnologija pomaže u regulisanju ćelijskog disanja, čime se promoviše regeneracija kože, i po prvi put cilja na enzim dugovečnosti koji pomaže da se produži izgled mladalačke kože. Obogaćen frakcijom za podizanje, novi molekularni ekstrakt Orchid Totum Eye Lift™ nudi visoku regeneraciju i visok efekat podizanja u korenu.

Proizvod dodat za upoređivanje