Ulja za lice

Ulja za lice su proizvodi koji mogu izlečiti sve kožne probleme, a današnje formule su veoma napredne i prilagođene svakodnevnoj upotrebi.

Aktivni filteri

The Renewal Oil 30ml

Cena 32.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

La Mer dvofazno ulje za više zadataka koje preplavljuje kožu hidratacijom. Mekana i ultra glatka, koža blista prozračnošću i sjajem. Prirodni kolagen kože i ukupna čvrstoća se poboljšavaju, pomažući da se omekša izgled finih linija i bora koji se pojavljuju.

Dior Prestige L'Huile Souveraine 30ml

Cena 49.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Visoko koncentrisan u Rose Souveraine Absolute, Dior Prestige Huile Souveraine intenzivno obnavlja lipide u koži lica. Sastoji se od 100% prirodnih ulja, njegova svilenkasta glatka tekstura poštuje i trenutno se stapa sa najnežnijom kožom. Na dodir, koža je transformisana sa izuzetnim kvalitetom. Savršeno glatka, vraća beskrajnu gipkost i čvrstu bujnost svoje mladosti.

Skin Caviar Nighttime Oil 20ml

Cena 69.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Ulje za lice koje zaglađuje linije, prožeto najnovijom inkarnacijom kavijara La Prairie, kavijar retinolom. Umanjuje pojavu finih linija i bora. Vidljivo zaglađuje kožu. Poboljšava izgled čvrstoće i elastičnosti. Jača funkciju sopstvene barijere kože, pomažući da se spreči gubitak vode. Hidrira kožu i čini je zategnutom.

Huile Prodigieuse Or suvo ulje sa zlatnim...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem sadrži biserne čestice zlatnog odsjaja prirodnog porekla, izuzetno nežne i pažljivo birane zbog svog predivnog sjaja. Zahvaljujući njima, zlatno ulje na koži ostavlja senu "karamelizovane" svetlosti, sličnu prirodnoj boji preplanule puti, pa divno naglašava lepotu kože, a leti i preplanulost. U jednom potezu hrani i neguje kožu i kosu, uz jedinstven nemasan osećaj i kultni, očaravajući miris.

Huile Prodigieuse Riche čarobno ulje 100ml

Cena 3.350,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Bogato čarobno ulje Huile Prodigieuse Riche nastavak je legendarnog Čarobnog suvog ulja Prodigieuse, s kojim je Nuxe kreirao novu formulu, namenjenu vrlo suvoj koži. Sadrži još veću koncentraciju dragocenih biljnih ulja te ima bogatu, nemasnu teksturu. Predstavlja "sve u jedan" proizvod koji obnavlja, omekšava te intenzivno hrani lice, telo i kosu. Dokazano mu je antioksidacijsko delovanje te efektnost u smanjenju vidljivosti strija.

Blue Orchid Face Treatment Oil (za dehidriranu...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ulje za lice za dehidriranu kožu napravljeno od 100% čistih biljnih ekstrakata. Clarinsovo ulje za tretman lica plave orhideje je ciljani tretman za dehidriranu kožu koji tonira, revitalizuje i vraća blistavost koži iscrpljenoj nedostatkom vlažnosti. Koristeći principe aromaterapije i fitoterapije, hidratantno ulje za lice kombinuje biljne ekstrakte i esencijalna ulja kako bi uravnotežila kožu lica.

Huile Prodigieuse Néroli ulje za lice, telo i...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Organsko suvo ulje koje neguje lice, telo i kosu u jednom koraku. Neguje sjaj kože i regeneriše je, stvarajući vezu sa vašim čulima. Njegova nežna alhemija vrednih organskih biljnih ulja (ulje šljive i susama) ostavlja satenski sjaj na koži i kosi zahvaljujući senzualnoj suvoj teksturi. Njegov miris sa umirujućim notama nerolija obezbeđuje potpuni spokoj.

Proizvod dodat za upoređivanje