Delovanje:
Napravljeno od 100% čistih biljnih ekstrakata, ovo ulje za lice je Clarinsova ekskluzivna mešavina ekstrakta ruzmarina, geranijuma i lotusa, koji pročišćavaju kožu, sužavaju pore i poboljšavaju teksturu kože lica. Ulje lešnika omekšava, umiruje i zatvara vlagu kako bi sprečio fine bore i gubitak vlage. Ovo balansirajuće ulje za masnu kožu hrani i oplemenjuje kožu lica, ostavljajući je satenski mekom. Pogodno za masnu ili kombinovanu kožu.

 

Način upotrebe:
Koristite uveče nakon uklanjanja svih tragova šminke i nečistoća sa lica. Nanesite malu količinu na lice i vrat dok je koža još vlažna od tonizirajućeg losiona. Izbegavajte konturu očiju. Da biste uklonili višak, stavite maramicu na lice.

 

Sastav:
CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, PARFUM/FRAGRANCE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, SALVIA SCLAREA (CLARY) OIL, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, [V1596F1]

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012587

Pregled

Napišite vaš komentar

Lotus Treatment Oil (za kombinovanu do suvu kožu lica) 30ml

Lotusovo ulje za tretman kože je prirodan adstringent (koji zateže) namenjen za kombinovanu ili masnu kožu lica. Koristi principe aromaterapije i fitoterapije kombinovanjem biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja za balansiranje kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje