Delovanje:
Ulje se nanosi direktno na suvu kožu rukama i nežno umasira kako bi uklanjanje šminke bilo trenutak čistog zadovoljstva. Njegova ultra-fina tekstura sa mirisima meda pretvara se u kontaktu sa vodom u mlečnu emulziju koja se lako ispire, ne ostavljajući masni film.

 

Koža ostaje sveža, gipka i udobna.

 

Način upotrebe:
Ispustite ekvivalent od 2-3 pumpice ulja za čišćenje na dlan i protrljajte ruke. Nanesite direktno na suvu kožu rukama i masirajte lice kružnim pokretima. Da biste uklonili maskaru, lagano urolajte trepavice između vrhova prstiju. Isperite vodom.

 

Sastav:
ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISONONYL ISONONANOATE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, SQUALANE, ROYAL JELLY, MEL (HONEY), CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, BETA-SITOSTEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011886

Pregled

Napišite vaš komentar

Abeille Royale Cleaning Oil 150ml

Nežno uklanja šminku sa lica, očiju i usana. Ulje za čišćenje nežno uklanja sve vrste šminke, čak i vodootporne, a ujedno pomaže da se koža očisti od nečistoća i čestica zagađivača.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje