Predeo oko očiju

Proizvodi koji se koriste za negu predela oko očiju sadrže posebu formulu za zaštitu jer je koža oko očiju veoma nežna i time se smanjuju znakovi starenja, zatežu bore i lice dobija odmoran izgled.

Aktivni filteri

Genaissance de la Mer™ Anti-Aging Skincare...

Cena 309.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Doživite Crystal Miracle Broth™, najčistiji oblik legendarnog La Mer Miracle Broth sastojka, prožetog energijom mora. Izuzetno čista, Crystal Miracle Broth™ se pravi sporo u izuzetno malim serijama kako bi dostigla svoju krajnju moć. Genaissance de la Mer™ je anti-aging protokol za negu kože lica koji se sastoji od seruma, losiona, noćnog balzama i kreme za područje oko očiju.

Genaissance de la Mer™ The Eye and Expression...

Cena 79.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Genaissance de la Mer™ The Eye and Expression Cream pomaže u vidljivom prevazilaženju gotovo svih znakova starenja kože u predelu oko očiju. Ova ultra-raskošna krema sa svilenkastim završetkom pomaže da se prevaziđe izgled praktično svih znakova vremena. Čini se da fine linije i tamni krugovi blede, a oči izgledaju manje natečene i više podignute. Područja ekspresije izgledaju glatkije i manje obrubljene. Uz punu, isceljujuću hidrataciju, odvija se nepromenljiva transformacija.

Future Solution LX Premium Anti-Ageing Program...

Cena 29.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Luksuzni program lepote za sjajan i učvršćen izgled kože u predelu oko očiju. Formulisan sa najređim japanskim sastojcima, ovaj program lepote u 3 koraka je dizajniran da obnovi, regeneriše i obnovi vašu kožu. Shiseido Future Solution LX Premium Anti-Ageing Program For Eyes sadrži Future Solution LX kremu za regeneraciju za oči i usne veličine 17ml, Future Solution LX ekstra bogatu penu za čišćenje kože veličine 50ml i Future Solution LX Total zaštitnu kremu veličine 15ml.

Rénergie Yeux 15ml

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Rénergie Yeux koncentriše peptide protiv starenja iz Lancôme biotehnološkog ekstrakta lana i hijaluronske kiseline u kremi za predeo oko očiju za ukupnu efikasnost na konturi radi umanjenja bora, efekta liftinga i smanjenja podočnjaka.

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate 15ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ciljana esencija u vidu kreme za predeo oko očiju živopisnog izgleda otkriva unutrašnju snagu. Sada prožeta sa 10 puta više koncentrovanim ekstraktima i The Lifeblood™ sastojkom, novi Shiseido Ultimune Power Infusing Eye koncentrat poboljšava vašu cirkulaciju lepote, jača vašu unutrašnju odbranu i poboljšava otpornost vaše kože oko očiju.

Proizvod dodat za upoređivanje