Predeo oko očiju

Proizvodi koji se koriste za negu predela oko očiju sadrže posebu formulu za zaštitu jer je koža oko očiju veoma nežna i time se smanjuju znakovi starenja, zatežu bore i lice dobija odmoran izgled.

Aktivni filteri

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux...

Cena 36.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Prestige Le Micro-Serum de Rose Yeux Advanced je serum za konture očiju sa efektom liftinga koji očima vraća mladalačku izražajnost. Napravljen od trostruke moći Rose de Granville, formula seruma za oči sastoji se od 97%¹ sastojaka prirodnog porekla. Po prvi put, koncentriše revitalizirajuću snagu 22 mikronutrijenata iz cveta, moć osvetljavanja plodova šipka, i sada je kombinovana sa regenerativnom snagom soka ruže². Odmah, vidljive bore oko očiju su podeljene sa 2³, kao i pojava nadutosti ispod očiju.

Pure Gold Radiance Eye Cream 20ml

Cena 88.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova luksuzna i bogata revitalizirajuća krema za područje oko očiju je prožeta La Prairieovim sistemom za difuziju čistog zlata i njegovim ekskluzivnim ćelijskim kompleksom kako bi područje oko očiju postalo sjajnije, duboko hidrirano i prefinjenije tokom vremena. Trenutno pojačava sjaj kože dok dugoročno stvara sjaj. Obezbeđuje hranljive materije u predelu oko očiju i obnavlja i zaglađuje kožu. Umanjuje pojavu tamnih krugova tokom vremena. Smanjuje pojavu nadutosti. Intenzivno hidrira. Koža je revitalizovana, nadopunjena i obogaćena.

Eye Contour Gel (gel za predeo oko očiju) 20ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Rashladni gel za predeo oko očiju namenjen je za smanjenje nadutosti i podočnjaka. Ovaj lagani gel smanjuje natečenost i podočnjake, priprema kožu za nanošenje šminke za oči i dugotrajno nošenje. Napravljen od sertifikovanih organskih biljnih ekstrakata, ovaj čist i osvežavajući gel je pravi izbor ako tek počinjete da vidite nadutost i podočnjake.

Eye Concentrate 15ml

Cena 32.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Smanjite izgled tamnih krugova za svetliji i zdraviji izgled. Hidratantna krema za područje oko očiju koja smanjuje izgled podočnjaka, vidno smanjuje linije i bore i pomaže u sprečavanju daljeg oštećenja. Sa trostrukim koncentrovanim Miracle Broth™ sastojkom, ovaj tretman koji se brzo upija pomaže u transformisanju delikatnog područja oko očiju esencijalnom energijom i lekovitom hidratacijom kako bi se smanjio izgled tamnih podočnjaka i bora za 21 dan.

Proizvod dodat za upoređivanje