Aktivni filteri

Cocoa Anyway Mix 180g

Cena 219,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Osmišljen sa misijom da oduševi sve prave ljubitelje čokolade, one koji ne prave kompromis sa ukusom, ali traže zdravu opciju. Nutrino Lab Cocoa Anyway Mix je kombinacija kakaa, jabuke, banane i hranljivog ovsa koji donosi harmoniju ukusa bez šećera i konzervansa, kombinujući 100% zdrave sastojke u jednom pouchu. Sada možete da uživate u bogatstvu ukusa čokolade na potpuno nov način, bilo kada i bilo gde.

Very Berry Mix 180g

Cena 219,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Uživajte u neodoljivom ukusu šumskog voća uz novi Very Berry Mix. Prava voćna senzacija slasnih jagoda i malina, sa hranljivim ovsom i dodatkom lanenog semena bogatog vlaknima, bez šećera i konzervansa. Osvežavajuća i zdrava užina zbog koje se nećete kajati, za neophodnu energiju tokom celog dana.

Red Sunrise Mix 180g

Cena 219,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ako volite koktel Tequila Sunrise, to znači da volite život, a još više volećete Red Sunrise Mix voćnu užinu. Pomorandža, nar i višnje vas vode na egzotično putovanje, na plažu dok sunce obasjava horizont. Prepustite se voćnim avanturama i istražite nove dimenzije letnjeg uživanja bez razlike koje je godišnje doba.

Piña Famosa Mix 180g

Cena 219,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zamislite da se opuštate pod palminom senkom, dok vam se slatkoća ananasa i egzotičnost kokosa stapaju u jedan neodoljiv miks. Ovaj voćni raj u pouchu inspirisan koktelom Piña colada, donosi osveženje i užitak koji će vas odvesti daleko od svakodnevnih briga. Zatvorite oči i dozvolite da vas Piña Famosa voćna užina odvede na sanjarsko putovanje i tirkizne plaže.

Take It Easy Mix 180g

Cena 219,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopustite da vas ukus i miris nove Nutrino Lab Take it Easy Mix voćno-ovsene užine povede na put kroz vreme. Uz ovu hranljivu kombinaciju, sa dodatkom čia semena koje obiluje nutritivnim bogatstvom i neodoljivog cimeta, zadovoljićete želju za ukusom mamine domaće pite od jabuka na potpuno zdrav način, bez dodatog šećera i konzervansa.

Sok za koncentraciju 750ml

Cena 580,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Za poboljšanje kocentracije kombinacija gvožđa i vitamina B12, zajedno sa ekstraktom ginkgo-bilobe. Gvožđe doprinosi normalnom kognitivnom razvoju. Vitamini B1, B2, biotin i pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu koi obezbeđuje energiju, a vitamini B6, B12, niacin i folna kiselina smanjenju umora.

Proizvod dodat za upoređivanje