Delovanje:
Nutrino lab pina famosa mix pasterizovana voćna kaša jabuke i ananasa sa dodatkom kokosa. Ne sadrži dodate šećere i konzervanse, proizvod je 100% veganski i sadrži 100% voća i žitarica.

 

Način upotrebe:
Odvrnuti poklopac i istisnuti pire iz pakovanja. Proizvod konzumirati direktno iz pakovanja. Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u frižideru, ne duže od 24h.

 

Sastav:
VOĆNA KAŠA JABUKE 85% (IZ KONCENTRISANE VOĆNE KAŠE), VOĆNA KAŠA ANANASA 11%, KOKOSOVO MLEKO U PRAHU 4% (KOKOSOVO MLEKO MALTODEKSTRIN).

 

Hranljive vrednosti u 100g proizvoda:

Energija (kJ / kcal): 347 / 83

Masti: 3g, od kojih zasićene masne kiseline 0,2g

Ugljeni hidrati: 13g, od kojih šećeri 11g

Vlakna: 0,7g

Proteini: 0,6g

So: 0,02g

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 180g

005680014235

Pregled

Napišite vaš komentar

Piña Famosa Mix 180g

Zamislite da se opuštate pod palminom senkom, dok vam se slatkoća ananasa i egzotičnost kokosa stapaju u jedan neodoljiv miks. Ovaj voćni raj u pouchu inspirisan koktelom Piña colada, donosi osveženje i užitak koji će vas odvesti daleko od svakodnevnih briga. Zatvorite oči i dozvolite da vas Piña Famosa voćna užina odvede na sanjarsko putovanje i tirkizne plaže.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje