Aktivni filteri

Lipikar Huile Lavante AP+ ulje za tuširanje 750ml

Cena 1.893,33 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Ulje za tuširanje koje koži vraća lipide. Bez iritacija, bez parabena. Štiti kožu od isušujućeg delovanja tvrde vode. 

Ekskluzivni patentirani sastojak Aqua Posae Filiformis uspostavlja balans u mikrobiomu za prevenciju upale kože u veoma nežnoj formuli obogaćenoj umirujućim sastojkom Niacinamide i Karite buterom za obnovu lipida.

Caring krem za tuširanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: 13 Na stanju

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Caring kremu za tuširanje. Ovseno mleko, omiljeno u Švedskoj, i 5% zaštitne Cold kreme u formuli koja će razmaziti normalnu do suvu kožu neodoljivom negom.

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao inspiracija za naš Moisture Serum, koji pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje. Prepustite se mirisima nordijskog leta.

Dermatološki testirano.

Nutritive krem za tuširanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Inspirišite se prirodom i tradicijom Švedske. Osnovan 1868. godine, Barnängen je čuven po svojim čvrstim sapunima čija je formula poslužila kao osnova za našu Cold kremu koja pruža koži svu potrebnu zaštitu. Doživite Nutritive kremu za tuširanje. Moroška ili močvarska jagoda, omiljeno divlje voće Laponije, i 7% zaštitne Cold kreme u formuli koja hrani suvu do vrlo suvu kožu bogatom negom. 

Sauna Relax gel za tuširanje i kupanje 400ml

Cena 827,99 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Ostavite brige po strani s našim opuštajućim Sauna Relax gelom za tuširanje i kupanje. Rezultat: Nadahnut skandinavskim ritualom, saunom, on čisti i omekšava kožu.Zahvaljujući formuli obogaćenoj aromatskim uljima, on stvara trenutak potpunog opuštanja i oslobođenja od stresa. Duša se čisti, a koža osvežava i zaštićuje. Za vrhunski osećaj zdravlja.

Proizvod dodat za upoređivanje