Aktivni filteri

Clarins All About The Eyes Collection | apothecary.rs
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

All About The Eyes Collection

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Dajte svojim trepavicama dodatni volumen i negu sa Clarins Supra Volume Mascara setom. Ova kolekcija sadrži sve što vam je potrebno da poboljšate izgled svojih očiiju: Supra Volume maskara u punoj veličini od 8ml, SOS Lashes Serum u mini pakovanju od 3ml i Total Eye Lift mini serum za predeo oko očiju 3ml, a sve spakovano u prelepom Clarins neseseru.

Double Serum Eye Collection

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Poklon set Double Serum Ee Collection je luksuzna kolekcija najprodavanijih Clarins proizvoda za oči. Ovaj poklon set sastoji se od Clarins Double Serum Eye 20ml seruma u punoj veličini, Wonder Perfect Mascara 4D mini maskare (01 Black) 3ml, SOS Lashes Serum Mascara 3ml mini seruma za trepavice, kao i Clarins nesesera.

Diorshow Maximizer 3D 4ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Diorshow Maximizer 3D, legendarni Dior prajmer-serum za maskaru, poboljšava učinak maskare i, dan za danom, poboljšava izgled trepavica. Formula sa trostrukim dejstvom obezbeđuje volumen, uvijanje i dužinu ─ za velike trepavice, trenutno i tokom 24 sata¹.

SOS Lashes Serum Mascara 8ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Da li su vaše trepavice oštećene neodgovarajućim uklanjanjem šminke, ekstenzijama ili čestom upotrebom uvijača za trepavice i imaju tendenciju da izgledaju manje pune? Clarins SOS Lashes serum maskara je rešenje. Rezultat su 3 puta veći volumen, gustina i trepavice koje izgledaju prirodno. Na vrhuncu inovacija, serum obogaćen kompleksom za poboljšanje i vidljivo produženje i jačanje trepavica.

Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Primer...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Nega trepavica i prajmer u jednom. Kultni Lancôme Cils Booster XL se vraća u novom luksuznom pakovanju. Bela baza prajmera za maskaru za poboljšanje trepavica, pogodna je za osetljive oči, obogaćena je vlaknima i pomaže u zaštiti vaših trepavica i dobijanju efekta jačanja samih trepavica. Mini pakovanje pogodno za male torbe i putovanja.

Proizvod dodat za upoređivanje