Aktivni filteri

ControlledChaos MascaraInk Gift set

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Shiseido praznični set koji sadrži maskaru za bezgranični volumen trepavica. ControlledChaos Mascara Ink set ima sve što je potrebno ljubiteljkama lepote kako bi postigle još duže i gušće trepavice, kao i sa crvenim sjajem za usne za upotpunjavanje izgleda.

Diorshow Maximizer 3D 4ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Diorshow Maximizer 3D, legendarni Dior prajmer-serum za maskaru, poboljšava učinak maskare i, dan za danom, poboljšava izgled trepavica. Formula sa trostrukim dejstvom obezbeđuje volumen, uvijanje i dužinu ─ za velike trepavice, trenutno i tokom 24 sata¹.

SOS Lashes Serum Mascara 8ml

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Da li su vaše trepavice oštećene neodgovarajućim uklanjanjem šminke, ekstenzijama ili čestom upotrebom uvijača za trepavice i imaju tendenciju da izgledaju manje pune? Clarins SOS Lashes serum maskara je rešenje. Rezultat su 3 puta veći volumen, gustina i trepavice koje izgledaju prirodno. Na vrhuncu inovacija, serum obogaćen kompleksom za poboljšanje i vidljivo produženje i jačanje trepavica.

Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Primer...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Nega trepavica i prajmer u jednom. Kultni Lancôme Cils Booster XL se vraća u novom luksuznom pakovanju. Bela baza prajmera za maskaru za poboljšanje trepavica, pogodna je za osetljive oči, obogaćena je vlaknima i pomaže u zaštiti vaših trepavica i dobijanju efekta jačanja samih trepavica. Mini pakovanje pogodno za male torbe i putovanja.

Proizvod dodat za upoređivanje