Delovanje:
Formula za regenerisanje trepavica jača unutrašnje slojeve sa svojstvima vezivanja proteina, dok glatko prekriva svilenkastu barijeru kako bi zaštitila trepavice od svakodnevnog oštećenja.

 

Način upotrebe:
Nanesite odgovarajuću količinu, četkicom podižući trepavice od korena do vrhova. Preporučuje se za upotrebu pre večernje nege kože.

 

Sastav:
AQUA, MALTITOL, BUTYLENE GLYCOL, PULLULAN, LACTIC ACID, BENTONITE, SODIUM NAPHTHALENESULFONATE, TRIETHANOLAMINE, ALCOHOL, HYDROXYETHYL UREA, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, HYDROLYZED SILK, SERICA POWDER.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10ml

005680014289

Pregled

Napišite vaš komentar

Lash Conditioner 10ml

Esencija za trepavice koja hrani svojstvima vezivanja proteina i štiti od svakodnevnih oštećenja kako bi negovala zdrave trepavice koje prkose gravitaciji.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje