Delovanje:
Ovaj serum za trepavice, koji je prožet aminokiselinama, hrani trepavice, uključujući i one oštećene svakodnevnim nanošenjem šminke, uvijača trepavica, veštačkih trepavica i ekstenzija trepavica. Ova lagana formula koja voli trepavice puni i neguje trepavice dan i noć.

 

Klinički rezultati*:

87% je reklo da su trepavice ojačane

83% je videlo manji gubitak trepavica tokom uklanjanja šminke

80% je reklo da su oštećene trepavice revitalizovane

 

*Na osnovu panela za testiranje potrošača, nakon 4 nedelje kada se primenjuje dva puta dnevno.

Izvor: Lancôme.

 

Ključni sastojak Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing seruma za trepavice je Kerasolution Complex koji se sastoji od četiri najčešće aminokiseline koje se nalaze u kosi i pomažu u održavanju trepavica. Bez sulfata SLS i SLES i parabena.

 

Način upotrebe:
Nanesite dva puta dnevno kao deo vaše jutarnje i večernje rutine nege kože. Počnite sa čistim područjem oko očiju bez šminke. Nakon čišćenja i hidratacije kože, nanesite serum za trepavice duž gornje i donje linije trepavica kao tečni ajlajner. Zatim nanesite serum od korena trepavica do vrhova kao što biste naneli maskaru. Sačekajte dva minuta pre nanošenja šminke za oči.

 

Sastav:
KERASOLUTION COMPLEX, THREONINE, SODIUM CITRATE, ARGININE, SERINE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PROLINE, ALANINE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, BIOTIN, GLUTAMIC ACID, POLYSORBATE 21, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4ml

005680012551

Pregled

Napišite vaš komentar

Cils Booster Lash Revitalizing Serum 4ml

Serum za jačanje trepavica koji tretira oštećene i previše obrađene trepavice od korena do vrhova i smanjuje gubitak trepavica tokom uklanjanja šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje