Aktivni filteri

Dior Backstage Face Brush N°18

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inspirisan osnovama Dior vizažista, višenamenska Dior Backstage četka za lice N°18 savršeno raspršuje proizvod na kožu lica radi brzog i ravnomernog nanošenja. Idealan je alat za upotrebu i nanošenje kompaktnih ili rastresitih pudera, tečnih ili kompaktnih podloga i podloga u spreju.

Parure Gold Skin Brush (četka za tečni puder)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kabuki četka savršeno kombinuje moć zaglađivanja četkice, moć završne obrade sunđera i moć masaže alata za negu kože. Zbog svoje veoma velike gustine, ova nova četka olakšava tehniku nanošenja, omogućavajući precizan, ali intuitivan pristup. Njena kratka ručka omogućava da se ruka postavi blizu oblasti nanošenja šminke, za veću kontrolu. Rezultat je precizan, prozračan i izuzetno prefinjen.

Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova neverovatno meka i delikatna kompaktna četka napravljena od dva različita sintetička vlakna garantuje kontrolisano i besprekorno nanošenje u samo jednom koraku. Četkica sa dvostrukim vlaknima nanosi pravu količinu proizvoda da pruži besprekornu korekciju i besprekornu završnicu bez mrlja, sa velikom pokrivenošću i bez težine.

Météorites Powder Brush

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte Guerlain Météorites četku, idealnog saveznika za Météorites proizvode. Okrugla, puna, gipka i svilenkasta, Guerlain Météorites četka ima savršenu gustinu da uzme i nanese pravu količinu pudera ili rumenila.

Terracotta Brush (četka za puder)

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Apsolutna legenda i globalni must-have, Guerlain Terracotta četka za puder plete svoju sudbinu još od 1984. godine. Guerlain Terracotta Brush je elegantna četka kreirana posebno za nanošenje kultnog Terracotta bronzing pudera, ali i bilo kog drugog pudera za lice.

Proizvod dodat za upoređivanje