Delovanje:
Guerlain je razvio specijalnu četkicu tako da proizvode u kolekciji šminke za ten možete koristiti kao profesionalac. Svojim delikatnim bojama i detaljima zlatne boje, ovaj dodatak ostavlja sofisticiran utisak. Međutim, njene funkcionalne prednosti su pravi fokus i zasnovane su na tehnikama koje koriste uspešni stilisti. Mnogi profesionalci radije koriste četkicu za puder kada nanose tečne proizvode za ten, a ne klasičnu četku za podlogu.

 

Četkica za podlogu ima gustu glavu čekinja od 360° i laka je za upotrebu sa svojom snažnom ručkom. Nanesite malo šminke na lice. Zatim izradite temelj u krugovima, počevši od sredine lica. Četkica je takođe savršena za mešanje korektora sa vašom šminkom. Zahvaljujući dizajnu četkice i Guerlainovoj inovativnoj podlozi, vaš ten će izgledati prirodno i ujednačeno. Luksuzni pariski brend počeo je da oduševljava žene visokokvalitetnim puderom za lice još 1882. godine. To rezultira kvalitetom koji ispunjava najviše zahteve.

 

Način upotrebe:
Koristite šiljasti vrh za preciznije nanošenje i zaobljenu stranu za postavljanje ili mešanje šminke.

 

Sastav:
PLASTIC, SYNTETIC BRISTLES.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013158

Pregled

Napišite vaš komentar

Lingerie De Peau Foundation Brush

Guerlain četkica za podlogu omogućava jednostavno, ekspresno nanošenje i prirodnu završnu obradu zahvaljujući jedinstvenoj glavi četkice 360°. Nudi ujednačen ten bez ostavljanja tragova na licu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje