Delovanje:
Njene visokokvalitetne sintetičke kratke čekinje nežno miluju lice. Koliko je efikasna, toliko i etička, četka ima dršku od satenskog drveta boje mahagonija, koja nosi oznaku "FSC WOOD" i koja je odgovorno nabavljena. Njen zlatni prsten sa utisnutim Guerlain logom čini ga kultnim predmetom lepote. Zaštićen u somotnoj torbici, može se nositi svuda. Neprocenjiv svakodnevni saveznik, ovaj suštinski dodatak je rafiniran do najsitnijih detalja.

 

Način upotrebe:
Četka je jednostavna za upotrebu. Nanesite podlogu poput tečnog pudera direktno na četku, a potom mešajte kružnim pokretima od centra lica ka spolja da biste naneli teksturu. Rezultat je precizan, prozračan i izuzetno prefinjen. Redovno održavajte higijenu četke time što ćete je čistiti.

 

Sastav:
SATENSKO DRVO MAHAGONIJA, SINTETIČKE ČEKINJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013417

Pregled

Napišite vaš komentar

Parure Gold Skin Brush (četka za tečni puder)

Kabuki četka savršeno kombinuje moć zaglađivanja četkice, moć završne obrade sunđera i moć masaže alata za negu kože. Zbog svoje veoma velike gustine, ova nova četka olakšava tehniku nanošenja, omogućavajući precizan, ali intuitivan pristup. Njena kratka ručka omogućava da se ruka postavi blizu oblasti nanošenja šminke, za veću kontrolu. Rezultat je precizan, prozračan i izuzetno prefinjen.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje