Delovanje:
Inspirisana cvetom kamelije Shiseido („hanatsubaki“ na japanskom), ova jedinstveno dizajnirana četka ima četiri različita dela latica koji konstruišu lice kako bi održali optimalan kontakt s kožom, dok je poliraju i čine glatkom.

 

Sa “Hidden Core” tehnologijom, ova četkica kontroliše pritisak prilikom nanošenja za besprekornu završnicu šminke. Poželjan i umetnički dizajn. Luksuzno mekana. Ručno izrađena u Japanu sa legendarnim kvalitetom i umećem. Sintetička vlakna visokih performansi (100% bez životinjskih porekla).

 

 

Način upotrebe:
Sa puderom: nežno pređite četkom preko omiljenih proizvoda u prahu i nanesite na kožu kružnim pokretima da biste stvorili uglađeni efekat.

Sa tečnom i kremastom šminkom: koristite za mešanje na licu i telu.

 

Uvek obrišite četku maramicom odmah nakon upotrebe. Da biste sprečili zgrušavanje, operite četku i potpuno je osušite pre upotrebe proizvoda drugačije teksture. Operite četku blagim sapunom ili sredstvom za pranje lica da biste uklonili nakupine proizvoda. Temeljno isperite i uklonite višak vode suvim peškirom ili maramicom. Izbegavajte natapanje četke u rastvoru za čišćenje, jer to može dovesti do izbledenja boje četke. Crvena boja se može preneti tokom prvog pranja. Budite oprezni da sprečite mrlje na tkaninama i položite četku na stranu da se potpuno osuši pre upotrebe.

 

Sastav:
Hidden Core Technology: Gusto zbijene čekinje stvaraju čvrstu unutrašnjost koja je okružena mekim, fleksibilnim vlaknima za lako mešanje i završni sloj bez mrlja.

 

100% sintetičke čekinje: kompatibilne sa svim teksturama šminke i dizajnirane da zadrže oblik tokom vremena.

 

Ergonomski dizajn: Napravljen da udobno stoji u ruci, moderan dizajn omogućava kontrolisanu primenu.

005680011025

Pregled

Napišite vaš komentar

Hanatsubaki Hake Powder Foundation Brush (četka za lice)

Ručno izrađena u Japanu, ovo je četka za lice sa četiri latice koja je jedinstveno dizajnirana da oblikuje lice i uglača kožu do uglađene završnice.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje