Delovanje:
Dizajnirana da traje tokom vremena, njene ultra-meke čekinje talože lagani veo pudera kako bi garantovale besprekoran rezultat. Elegantna i pogodna za putovanja, uvlači se u bilo koju torbu i dobro je zaštićena u svojoj somotnoj torbici od antilopa. Za savršeno besprekorno stapanje s kožom, Terracotta četka sa svojim izuzetno mekim čekinjama nanosi lagani veo pudera da garantuje besprekoran rezultat. Njen izdašan, zakošeni oblik omogućava rad sa bilo kojom vrstom praha po želji.

 

Ultra praktičan kabuki format četke omogućava da se nosi svuda. Visokokvalitetne sintetičke čekinje nežno miluju lice. Elegantna i etična u jednom, odlikuje se odgovorno dobijenom lakiranom drvenom podlogom sa oznakom FSC WOOD. Neprocenjiv svakodnevni saveznik, ovaj suštinski dodatak je rafiniran do najsitnijih detalja. Ukošeni oblik ove četke taloži pravu količinu pudera i olakšava čuvenu Guerlain tajnu: ocrtajte figuru "3" na koži lica, i primenite kultnu intuitivnu tehniku nanošenja koju je izumeo Guerlain.

 

Način upotrebe:
Da biste celom licu dali prirodan sjaj obasjan suncem, isprobajte Guerlainovu tajnu: ocrtajte figuru „3“ na koži lica. Nanesite puder zdravog sjaja četkom na izdignute delove lica tako što ćete nacrtati figuru „3“ sa svake strane, od čela do jagodica, zatim od jagodica do brade, završavajući potezom niz vrat.

 

Sastav:
SATENSKO DRVO MAHAGONIJA, SINTETIČKE ČEKINJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012437

Pregled

Napišite vaš komentar

Terracotta Light Kabuki Powder Brush (četka za puder)

Savršen partner za sve pudere u prahu. Terracotta Kabuki četka je stvorena kao idealan pratilac za sve Guerlain pudere. Njen zakošeni i izdašni oblik omogućava rad sa bilo kojom vrstom praha po želji.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje