Plaćanje svih porudžbina vrši se pouzećem u gotovini pri preuzimanju proizvoda dostavljenih od strane kurirske službe. Apothecary nudi i drugi način plaćanja, a to je direktno preko Apothecary sajta prilikom naručivanja proizvoda. U Apothecary internet drogeriji prihvatamo debitne, kreditne i poslovne platne kartice izdate od svih banaka u Srbiji i inostranstvu, a kao što su Visa, Mastercard, Maestro, American Express i DinaCard. Plaćanje platnim karticama na Apothecary sajtu je sigurno i zaštićeno uz pomoć Banca Intesa e-commerce rešenja, kao i dodatnom zaštitom Mastercard Secure i Visa Secure.

 

Apothecary - Nacini placanja.png

 

Nacini placanja u Apothecary drogeriji 

 

Tokom procesa poručivanja proizvoda, potrebno je odabrati opciju onlajn plaćanja platnim karticama. Prilikom plaćanja platnim karticama, nakon potvrde porudžbine kupac će biti preusmeren na stranicu na kojoj se vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja onlajn plaćanja. Ukoliko je onlajn transakcija uspešno obavljena, kupac će biti vraćen nazad na Apothecary sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno izvršeno. U slučaju neuspešnih transakcija, kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i biće u prilici da pokuša ponovo da izvrši plaćanje ili da odabere drugi metod plaćanja.

 

Neuspešne transakcije mogu da se dogode u slučaju da je platna kartica istekla, da nema dovoljno novčanih sredstava na njoj, da takvoj platnoj kartici nije omogućeno plaćanje na internetu, da je unet pogrešan podatak sa kartice, da nije unet dobar sigurnosni PIN, da je postavljen limit na kartici, da je platna kartica deaktivirana ili iz drugog razloga zbog kojeg banka odbija transakciju. U ovakvim situacijama predlažemo da se kupac obrati diretkno svojoj banci izdavaocu platne kartice, kako bi proverio njen status. Prilikom plaćanja platnim karticama ukupna cena poručenih proizvoda biće rezervisana na računu kupca i naplaćena u trenutku kada porudžbina bude potvrđena od strane Apothecary internet drogerije.

 

Predlažemo da pročitate Uslove korišćenja i prodaje kako biste se još bolje upoznali sa svim uslovima plaćanja na sajtu Apothecary drogerije.

Proizvod dodat za upoređivanje