Aktivni filteri

Blockbuster Gift Set

Cena 28.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Estée Lauder Blockbuster Gift Set, pravo iznenađenje za sve ljubitelje luksuzne šminke i proizvoda za negu kože lica. Ovaj set upakovan je u mini torbu u kojoj se nalaze različiti Estée Lauder proizvodi poput seruma za lice, kreme za lice, gela za pranje lica, kreme za predeo oko očiju, senke za oči, ruževa za usne, sjaja za usne, ajlajnera, maskare, kao i sredstva za uklanjanje šminke.

Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 26.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme predstavlja izuzetan luksuzni poklon set u vidu prazničnog kalendara za negu i lepotu, a koji sadrži proizvode za negu lica, tela, kao i šminku. Spakovan u kutiju u vidu prazničnog kalendara, ovaj set sadrži ukupno 24 različitih Lancôme proizvoda, od 19 mini veličina proizvoda idealnih za putovanja, do 5 proizvoda u svojim punim veličinama.

Lancôme x Louvre Richelieu Wing Face and...

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte kultnu saradnju dve francuske kuće, Lancôme i Luvr (Louvre) muzeja. Paleta boja Richelieu Ving (Richelieu Wing) kombinuje svetleći hajlajter puder sa četiri nijanse senki sa visokim pigmentima. Paletu šminke u ograničenom izdanju dizajnirala je Liza Eldridž (Lisa Eldridge) i slavi skulpturu Korine, grčke pesnikinje iz 5. veka pre nove ere, smeštene u Rišeljeovom krilu Luvra.

Proizvod dodat za upoređivanje