Zaštita od sunca

Uživanje na suncu leti i zimi je prijatno i uvek donese pozitivnu energiju. Sunce je važan izvor stvaranja vitamina D zbog čega koža dobija lepu bakarnu boju. Koža upija sunčevu svetlost i kako bi ostala negovana potrebno ju je zaštititi proizvodima za zaštitu od sunca sa odgovarajućim faktorom koji odgovara tipu kože.

Aktivni filteri

Dior Bronze After Sun Ultra Fresh Monoï Balm...

Cena 7.890,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior Bronze Ultra Fresh Monoï balzam posle sunčanja osvežava i hidrira kožu isušenu suncem. Nakon nanošenja, vaš ten je trenutno ulepšan, a koža je prožeta delikatnim mirisom polinezijskog cveća koje miriše na leto i more. Balzam se nanosi na celo lice i telo nakon izlaganja suncu radi dodatne zaštite kože, kao i produžetku zlatnog tena koji traje do mesec dana.

Dior Bronze Beautifying Protective Oil in Mist...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Nudeći zadivljujuće ravnomerno pokrivanje, Dior Bronze Beautifying Protective Oil in Mist Sublime Glow SPF15 zaštitno ulje omogućava vam da lako dođete do delova tela koje treba zaštititi zahvaljujući novom difuzoru. Lagana, svilenkasta tekstura ovog nemasnog ulja obavija kožu lica, tela i kosu zaštitnim velom, pružajući osećaj svežine uz neprimetan završetak, dok ujedno štiti od sunca.

Dior Bronze Beautifying Protective Creme...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Ulepšavajuća zaštitna krema Dior Bronze Sublime Glow SPF30 je više od zaštitne nege. Dior Bronze krema za sunčanje trenutno ulepšava kožu dok je intenzivno štiti. Koža je zaštićena od foto-indukovanog starenja i slobodnih radikala zahvaljujući kombinaciji UVA i UVB filtera širokog spektra, kao i antioksidansa. Efekat Tan Beautifier kompleks poboljšava preplanulost daje koži trajni, uzvišeni sjaj koji je svakim danom intenzivniji, prirodniji i dugotrajniji.

Proizvod dodat za upoređivanje