Zaštita od sunca

Uživanje na suncu leti i zimi je prijatno i uvek donese pozitivnu energiju. Sunce je važan izvor stvaranja vitamina D zbog čega koža dobija lepu bakarnu boju. Koža upija sunčevu svetlost i kako bi ostala negovana potrebno ju je zaštititi proizvodima za zaštitu od sunca sa odgovarajućim faktorom koji odgovara tipu kože.

Aktivni filteri

Restorative Body Cream 200ml

Cena 20.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Intenzivno hidratantna nega kože koja podržava optimalnu hidrataciju i umiruje osećaj nelagodnosti. Restorativna krema za telo pruža hidratantne prednosti za održavanje trajne vlage u koži. Bogata emolijentnim i umirujućim sastojcima, formula smiruje osećaj nelagodnosti i stvara vidljivo mekšu, podatniju kožu.

Protective Lip Conditioner SPF10 4g

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 1 Na stanju

Shiseido Essentials Protective Lip Conditioner SPF10 je hidratantni i hranljivi balzam za usne koji štiti i ulepšava usne, pružajući udobnost. Balzam za svakodnevnu negu usana, koji svojim koncentrisanim, hidratantnim i emolijentnim svojstvima pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda usana i istovremeno pruža efikasnu zaštitu od UVA/UVB zraka.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ mleko za...

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Anthelios Dermo-Pediatrics losion za bebe SPF50+ / UVA-PF39 je dermatološki ispitana krema za zaštitu kože od sunca za bebe koja nudi veoma široki spektar zaštite za nežnu ili atopiji sklonu kožu beba. Prilagođeno osetljivoj koži beba. Indirektno izlaganje suncu. Upotreba od 6 meseci starosti. Obogaćena je karite buterom prirodnog porekla koji hidrira i umiruje kožu, dok istovremeno jača njenu zaštitnu barijeru.

Sun Beauty Sublime Tan SPF50 Comfort Touch...

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zar vaše lice ne zaslužuje najširu, visokokvalitetnu zaštitu od sunca? Lancasterov Sun Beauty Beauty Comfort SPF50 krema pruža vam zaštitu širokog spektra jer vam pomaže da razvijete blistav, ujednačen ten. Jedinstvena formula kombinuje Lancasterovu ekskluzivnu tehnologiju pune svetlosti, koja cilja 100% sunčevih zraka, i ojačani kompleks aktivatora preplanule boje. Uživajte u tom zlatnom tenu.

Proizvod dodat za upoređivanje