Aktivni filteri

Vlažne maramice 70 kom

Cena 960,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mustela vlažne maramice za čišćenje sa organskim avokadom nežno i efikasno čiste bebinu kožu: lice, ruke i pelensku regiju - čineći je mekom i hidriranom. Sa 97% sastojaka prirodnog porekla, ove nežne maramice mogu se koristiti čak i kod novorođenčadi, uključujući prevremeno rođene bebe.

Igra na Kiši dečija kupka 40ml

Cena 290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Uživanje za klince i klinceze u kadi punoj pene. Zabava tek počinje uz nezaboravno kupanje u penušavoj dečijoj kupki Igra na Kiši! Dečija penušava kupka Igra na Kiši sadrži hranljive bademove proteine, sa prijatnim mirisom eukaliptusa i timijana, pogodne za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u zeleno, a dugotrajni mehurići pozivaju na igru.

Hokus Pokus kupka za decu 50g

Cena 300,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Čarolija u kadi za kupanje! Kupka za decu koja menja boju. Dečija kupka Hokus Pokus sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava za kupanje je zagarantovana magičnom promenom boje iz žute u zelenu i voćnim mirisom breskve. Za decu uzrasta od 3 godine i stariju.

Mali Razbojnici kupka za decu 50g

Cena 300,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pucketava kupka za decu. Zelena voda u kadi i uzbudljivo pucketanje su sigurna zabava za mališane. Čarobno pucketanje u kadi! Dečija pucketava kupka Mali Razbojnici sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem oraha makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava zagarantovana je zelenom vodom za kupanje, voćnim mirisom jabuke i dugotrajnim efektom pucketanja.

Proizvod dodat za upoređivanje